2012-12-07 13:47:28
Φωτογραφία για ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Μέρα με τη μέρα ο ρυθμός με τον οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, εντείνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν και σήμερα το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική.

Δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, οι οποίες έχουν αποφέρει πολλά γκολ για την ομάδα μας κατά την εφετινή περίοδο. Παράλληλα, έκαναν δίτερμα, στο μισό γήπεδο, δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της σωστής αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες για το πώς θα πρέπει ο Ολυμπιακό να αναπτύσσει το παιχνίδι του, αλλά και να αναχαιτίζει τις αντίπαλες επιθέσεις.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μοναδικός απών από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επανέλθουν στο γήπεδο στις 10:30, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ