2012-12-07 15:30:10
Φωτογραφία για «Δώρο από Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης»
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ με τον Άκη Ζήκο να υποστηρίζει πως ο διεθνής μέσος ήταν το "δώρο" που έκανε ο Παναθηναϊκός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ζήκος εκτελεί πλέον χρέη μάνατζερ παικτών και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS" μίλησε για

Την επικείμενη απόκτηση του Κατσουράνη από τον ΠΑΟΚ: "Η άποψή μου είναι ότι ο Κατσουράνης είναι ένα δώρο που κάνει ο Παναθηναϊκός στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων που γίνονται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι οριστικό καθώς δεν έχουν δοθεί οι τελικές απαντήσεις. Από εκεί και πέρα όμως ευελπιστώ ότι τελικά θα υπάρξει τελική συμφωνία και ο Κατσουράνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ".

Το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό για τον Κατσουράνη: "Πιστεύω ότι στην ηλικία του Κατσουράνη η προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αυτό που γυρεύει αυτή τη στιγμή ο Κώστας είναι ένα συμβόλαιο που θα τον διασφαλίζει οικονομικά, καθώς πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του. Και αν αυτό του το προσφέρει ο ΠΑΟΚ, τότε θα αγωνιστεί στην Τούμπα".


Την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και την δραστηριότητα του στο μεταγραφικό παζάρι: "Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλο όνομα και ως μεγάλη ομάδα μπορούσε κατά την άποψή μου να χτυπήσει στις μεταγραφές οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι πλέον έχει και μια ισχυρή οικονομικά διοίκηση, με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη, του δίνει επιπλέον δυνατότητα να διεκδικήσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας".
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ