2012-12-07 15:24:40
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός επιτίθεται κατά της διαιτησίας δυο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο ορισμός του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποίας εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή αλλά και κατά του Ηλία Σπάθα που έχει οριστεί ως τέταρτος διαιτητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι αυτονόητο πως οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και με το αντίστοιχο παναθηναϊκό ήθος. Διαφορετικά, η κάθε παρεκτροπή θα διευκολύνει όσους ευελπιστούν σε νέες βαριές τιμωρίες της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται μέσα και έξω από τα γήπεδα, εναντίον ενός συστήματος που διαπιστωμένα εχει μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί ακριβώς, στο σύστημα αυτό, εντάσσονται και οι ορισμοί των διαιτητών. Όλοι γνωρίζουν την εμπλοκή του πρώτου διαιτητή κ. Μάνταλου στην διερευνώμενη από την Δικαιοσύνη υπόθεση των στημένων αγώνων, καθώς και το βίο και την πολιτεία του κ. Σπάθα.


Ο ορισμός τους στους πίνακες διαιτησίας, όπως καλά γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, έγινε με διαβλητές διαδικασίες που επίσης ελέγχονται από την Δικαιοσύνη.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας καθιστά όλους καχύποπτους, για αυτό και ζητάμε από τους οπαδούς μας, για άλλη μια φορά, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και από τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου να τηρήσουν την νομιμότητα, αν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό".
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ