2012-12-07 16:00:08
Φωτογραφία για Η ΕΛΠΑ παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο website της
Με ανανεωμένο εικαστικό, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πλούσιο περιεχόμενο και υλικό από την μακρόχρονη ιστορία της, η ΕΛΠΑ εγκαινιάζει τη νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα της www.elpa.gr.

Το νέο website σχεδιάστηκε για να προσφέρει σαφή πληροφόρηση, εύκολη - φιλική πλοήγηση επιτρέποντας στο χρήστη άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο των δραστηριοτήτων και προσφερόμενων υπηρεσιών της ΕΛΠΑ.

Στον ανανεωμένο ιστότοπο www.elpa.gr παρουσιάζονται αναλυτικά οι υπηρεσίες οδικής βοήθειας και ταξιδιωτικής ασφάλειας που καλύπτει η ΕΛΠΑ, τα συνδρομητικά προγράμματά της και τα οφέλη που απολαμβάνουν οι φίλοι της, και παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που εκδίδει κατ’αποκλειστικότητα.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τις δράσεις της ΕΛΠΑ και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, καθώς επίσης και για το σύνολο των δραστηριοτήτων της που σχετίζονται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό
. Πλήρες αρχείο δελτίων τύπου, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για ασφαλή οδήγηση, ανακοινώσεις που απευθύνονται σε παλαιούς και νέους συνδρομητές της, καθώς επίσης και ένα πλούσιο υλικό από την μακρόχρονη ιστορία της στον χώρο πλαισιώνουν ένα σύγχρονο site, μια φιλόδοξη ψηφιακή πρωτοβουλία ενισχύοντας έτσι την δέσμευση της ΕΛΠΑ να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα οδηγού με κάθε τρόπο.

elpanew2

Σχετικά με την ΕΛΠΑ:

Το Σωματείο ιδρύθηκε στην Αθήνα κατά το έτος 1924 με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ» και με τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΠΑ». Στόχος της είναι η ανάπτυξη, οργάνωση και ενίσχυση της με αυτοκίνητο ή με μοτοσυκλέτα μετακίνησης, του περιηγητισμού και του τουρισμού, καθώς και η προαγωγή, ενθάρρυνση και οργάνωση όλων των μορφών του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, η ΕΛΠΑ μεριμνά για την εξυπηρέτηση των αυτοκινητιστών και μοτοσικλετιστών, ελλήνων και ξένων ενημερώνοντάς τους σχετικά με ζητήματα ασφάλειας, αλλά και σεβασμού προς το περιβάλλον. Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την οδική βοηθεια, αφού ήταν η πρώτη που την εφήρμοσε στην Ελλάδα το 1960, προκειμένου να εξυπηρετεί τους ελάχιστους κατόχους αυτοκινήτων της εποχής. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, η ΕΛΠΑ εξελίσσεται διαρκώς προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διατηρώντας στο ακέραιο το κύρος και την αξιοπιστία της.

Αποτελεί μέλος της FIA (Federation Internationale de l’Automobile-Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) και της FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme – Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας) με παράλληλη συμμετοχή της στο δίκτυο αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Λεσχών. Η ΕΛΠΑ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και κατέχει εξέχουσα θέση στα μεγάλα συμβόλαιά τους στον κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί τους στόλους των μεγαλύτερων εταιρειών χρονομίσθωσης αυτοκινήτου.
www.elpa.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ