2012-12-07 16:38:04
Φωτογραφία για Απόπειρα ληστείας με ηλεκτροφόρα συσκευή σε χρυσοχοείο στη Λεμεσό
Άνδρας ηλικίας 25 χρόνων αποπειράθηκε να ληστέψει χρυσοχοείο στη Λεμεσό, προτάσσοντας ηλεκτροφόρα συσκευή εναντίον της ιδιοκτήτριας. Τράπηκε όμως σε φυγή μόλις η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ιδιοκτήτες χρυσοχοείου στη Λεμεσό κατήγγειλαν ότι ΄την Πέμπτη το απόγευμα γύρω στις 17:30, εισήλθε εντός του χρυσοχοείου, άντρα ηλικίας 25 περίπου χρόνων, ο οποίος αφού αγόρασε αρχικά ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας €250, στη συνέχεια ζήτησε να δει κι’ άλλα χρυσαφικά.

Όταν η ιδιοκτήτρια ξεκλείδωσε βιτρίνα του καταστήματος για να του δείξει, αυτός πρόταξε εναντίον της ηλεκτροφόρο συσκευή, την οποία στη συνέχεια ενεργοποίησε αγγίζοντάς την. Η ιδιοκτήτρια άρχισε αμέσως να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να κλέψει οτιδήποτε, ενώ κατά την αναχώρηση του, του έπεσε η εν λόγω συσκευή.

Ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε τζιν παντελόνι και φανέλα σκούρου χρώματος. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ