2012-12-07 16:34:28
Φωτογραφία για Καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα
Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ματς με τον Λεβαδειακό τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό: "Ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε αποτελεσματικοί"

Για την ισοπαλία στην Βέροια: Ήταν ένα δύσκολο ματς από άποψη καιρικών συνθηκών. Το γήπεδο δεν ήταν καλό και δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Εμείς θα μπορούσαμε να είμαστε πιο δυνατοί από την Βέροια αλλά δεν τα καταφέραμε.

Για το αν η ομάδα περνά μια αγωνιστική κρίση: Είχαμε δύσκολα ματς πίσω μας και θέλουμε να ξαναπάρουμε νίκες συνεχόμενες. Δεν νομίζω ότι περάσαμε μια κρίση. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για να παίρνουμε τους βαθμούς όπως προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι.

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ: Εμείς θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά παίρνουμε αποτελέσματα. Πλέον θέλουμε να τα συνδυάσουμε

Για τον εαυτό του: Είμαι μια χαρά. Όποτε ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίξω, εγώ θα είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Comics, η Ένατη Τέχνη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Comics, η Ένατη Τέχνη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ