2012-12-07 17:11:22
Φωτογραφία για Δικάζεται ο 52χρονος για τη εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του
Η οικογενειακή τραγωδία στη Γρα Λυγιά αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες...Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει, την ερχόμενη Τρίτη, μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε, πριν περίπου 1,5 χρόνο. Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θα καθίσει ένας 51χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος στις 30 Αυγούστου του 2011, στη Γρα Λυγιά ιεράπετρας, έπιασε, κυριολεκτικά, στον ύπνο την 45χρονη σύζυγό του, τη χτύπησε με "κάβουρα" στο κεφάλι και κατόπιν την αποτέλειωσε, χτυπώντας την με εξάρτημα ποδηλάτου. Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το ζευγάρι, γονείς δύο κοριτσιών, ηλικίας 19 και 16 ετών και ενός 14χρονου αγοριού, είχαν μόλις επιστρέψει από την Αλβανία και η γυναίκα, κουρασμένη, πήγε να κοιμηθεί. Τα δύο κορίτσια πήγαν σε κοντινό σούπερ μάρκετ ενώ το αγόρι είχε πάει στη θάλασσα με φίλους.

Ενώ η γυναίκα είχε αποκοιμηθεί και ήταν μπρούμυτα, ο 51χρονος πήρε ένα "κάβουρα" κι άρχισε να τη χτυπάει με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Μετά από μερικά χτυπήματα, κι αφού νόμιζε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει, βγήκε από το σπίτι, κι άρχισε να φωνάζει στους γείτονες και τους περαστικούς "Σκότωσα τη γυναίκα μου!".


Τα κορίτσια που επέστρεψαν, στο μεταξύ, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τη μητέρα τους μέσα σε μια λίμνη αίματος, ωστόσο, ακόμη ζωντανή. Βγήκαν στο μπαλκόνι για να καλέσουν σε βοήθεια και τότε ο κατηγορούμενος, που διαπίστωσε ότι δεν είχε επιτύχει το "στόχο" του, επέστρεψε και με ένα εξάρτημα ποδηλάτου (ψαλίδι) κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πίσω μέρος του κρανίου της γυναίκας, παρά το ότι τα κορίτσια προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

Κατόπιν, ήρεμος, κατέβηκε στο δρόμο και περίμενε να έρθουν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Η δίκη δεν προβλέπεται να αναβληθεί, καθώς τον ερχόμενο Φεβρουάριο λήγει το 18μηνο της κράτησης του δράστη, ο οποίος, κατά τη σύλληψή του, ομολόγησε χωρίς περιστροφές την αποτρόπαιη πράξη του.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ