2012-12-07 17:34:45
Φωτογραφία για ΟΣΚΑΡ... ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ!
Ο Όσκαρ Γκονθάλεθ μοιάζει αναγεννημένος και αποδεικνύεται από τους πιο παραγωγικούς παίκτες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας συμβολή στο 55% των γκολ της Βαγιαδολίδ, που ανέβηκε στην 7η θέση.

Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό αποφάσισε να ξεκινήσει από τα... χαμηλά, υπογράφοντας στην ομάδα της γενέτειράς του, την Βαγιαδολίδ, που βρισκόταν στη Σεγούντα Ντιντισιόν. Η άνοδος δεν άργησε να έρθει. Από την πρώτη κιόλας σεζόν, ενώ το ξεκίνημα στην Πριμέρα είναι άκρως εντυπωσιακό τόσο για την ομάδα όσο για τον ίδιο.

Ήταν το 12' της εκτός έδρας αναμέτρησης της Βαγιαδολίδ με τη Σεβίλλη, όταν ο Όσκαρ Γκονθάλεθ έκανε το 0-2, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε ακόμη μία νίκη (2-1), που τους επέτρεψε να ανέβουν στην 7η θέση. Με αυτό το γκολ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που μοιάζει να βρήκε την... Ιθάκη του, έχει ήδη φτάσει τα 7 γκολ σε 14 αγώνες, κάτι που τον καθιστά πρώτο σκόρερ μεταξύ των μέσων του πρωταθλήματος.

Εκτός αυτού, όμως, ο 30χρονος επιθετικός, που η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έδειξε τον καλύτερό του εαυτό, έχει συμβάλει στο 55% των γκολ της ομάδας του. Εκτός από τα 7 που έχει πετύχει, έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Με τη Βιαγιαδολίδ να έχει σκοράρει συνολικά 20 γκολ, που είναι μάλιστα η 7η καλύτερη επίθεση, ο Όσκαρ αποδεικνύεται από τους πιο παραγωγικούς παίκτες στην Πριμέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ