2012-03-24 21:50:29
Φωτογραφία για Του έφυγε το άγχος και... ποιος τον πιάνει!
Αφού έχασε το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ". Καλό ποδόσφαιρο για 60 λεπτά οι πράσινοι, "πέταξαν" ένα ημίχρονο οι Κρητικοί.

Το όμορφο γκολ του Βραζιλιάνου στο 18` ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη από έναν ΟΦΗ που ήταν κακός και κουρασμένος στο πρώτο μέρος. Στο β` μέρος οι Κρητικοί προσπάθησαν, αλλά εν τέλει ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια δίκαιη νίκη (είχε τις 2 μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο), σε ένα ματς που έληξε στο 90+9 λόγω διακοπών Ο ΟΦΗ δυνατά, ο ΠΑΟ το γκολ

Έχοντας την ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο πρώτο 10λεπτο με τον Παπουλή από δεξιά να δημιουργεί ρήγματα. Οι πράσινοι ισορρόπησαν στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν την μπάλα με Νίνη, Λάζαρο και Κλέιτον και χάρη στη συνεργασία των δύο τελευταίων, ο Βραζιλιάνος στο 18` σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ, "αδειάζοντας" την άμυνα των Κρητικών.


Μετά το γκολ, ο ΠΑΟ στάθηκε καλύτερα και με τον ορεξάτο Νίνη πήρε την κατοχή της μπάλας εκμεταλλευόμενος και το "μούδιασμα" των γηπεδούχων από το 0-1. Οι ομιλίτες δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς πιο κινητικός κάνοντας και μια καλή φάση με τον Κλέιτον στο 38`. Γενικότερα, ο Νίνης είχε δώσει μια φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή των πρασίνων, ενώ οι γηπεδούχοι αντίστοιχα είχαν πολλά προβλήματα στο κέντρο, κάνοντας πολλά λάθη.

Μεγάλες ευκαιρίες και οι δύο

Γαλανόπουλος και Γεωργίου έδωσαν στον... Κουίνσι το 0-2 στο 48`, αλλά το πλασέ του Γκανέζου έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 52` ο Σαχσανίδης νίκησε στο τετ-α-τετ τον Κλέιτον κρατώντας το σκορ στο 0-1! Με την είσοδο του Ζόρντι, το κέντρο του ΟΦΗ σουλουπώθηκε και μέσα σε δυο λεπτά (59`, 60`) Μάντζιος και Βερόν έφτασαν κοντά στο 1-1!

Οι Κρητικοί ήταν σαφώς ανεβασμένοι στο δεύτερο μέρος, με τον Φερέιρα στο μεταξύ να περνάει τον νεαρό Λαγό και λίγο αργότερα τον Καραγκούνη, αλλά οι πράσινοι δεν απειλούσαν ιδιαίτερα, όπως πάντως και οι γηπεδούχοι. Η διακοπή στο 77` για 8 λεπτά από τον Τριτσώνη λόγω καπνογόνων έκοψε τον καλό ρυθμό του ματς...

Ο "Αναστό" έβαλε και τον Καμπάνταη στο 89` (8 λεπτά οι καθυστερήσεις) αλλά εν τέλει δεν άλλαξε κάτι ως το τελευταίο σφύριγμα του Τριτσώνη.
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ