2012-03-24 21:51:09
Φωτογραφία για Αν δεν υπάρξει προσοχή στις εκλογές θα καταστραφούμε, λέει αναγνώστης
Δυστυχώς η χώρα μας και οι πολίτες της σύντομα θα καταστραφούν ολοκληρωτικά και δεν μιλάω μόνο για την εξαθλίωση που εφίστατο ο Ελληνικός υπερήφανος χαμογελαστός λαός, που πλέον μόνο θλιμμένα και προβληματισμένα πρόσωπα συναντάς, μιλάω για όλους μας. Παντού συναντάς άστεγους να ζητιανεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Κοινωνική πρόνοια, άγνωστη λέξη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το 50% των ενεργών πολιτών θα είναι άνεργοι. Τα ταμεία, αφού πρώτα τα κούρεψαν με τα ομόλογα, θα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των σύγχρονων ανέργων. Η χώρα, έχει παραδοθεί σε ξένα χέρια. Ξεπουλάει ότι μπορεί να ξεπουληθεί κατά εντολή της Ευρώπης και των Ευρωπαίων συμμάχων μας, που μας πίνουν το αίμα σαν ίσος προς άνισο.

Σε αυτό το έργο, η Ευρώπη έχει την απόλυτη στήριξη των πολιτικών ανδρείκελων. Αγώνες που δόθηκαν στους αιματοβαμμένους δρόμους για τα αυτονόητα, χάθηκαν μέσα σε μια βραδιά, κατ εντολή των αφεντικών και εκτελούμενα από ένα μάτσο προδότες, λέγοντας ναι σε όλα
. Με λίγα λόγια ο Ελληνισμός πέρα το ότι πεθαίνει από τη καθημερινή μάχη για επιβίωση, πεθαίνει ουσιαστικά και από την υπογεννητικότητα. Σε λίγα χρόνια κάποιοι αλλοδαποί θα ονομάζονται Έλληνες. Αυτή την στιγμή παίρνονται απίστευτα μέτρα για την παρέλαση ενώ οι Τούρκοι κάνουν πάρτι στο Αιγαίο και σε λίγο θα πίνουν καφέ στην βουλή. Θα πίστευε ποτέ κανείς ότι ένα μάτσο μνημονιακοί προδότες, θα ξεφτίλιζαν εναλλάξ μια ΠΑΣΟΚ μια ΝΔ, έναν ολόκληρο λαό με την στήριξη του ίδιου του λαού; Τα ιερά κόκαλα των Αρχαίων και πραγματικών Ελλήνων θα τρίζουν. Θα σηκωθούν και θα μας πάρουν με τις ασπίδες και τα ακόντια τους. Θα μπορούσα να γράφω για μέρες. Σταματάω εδώ με κάτι τελευταίο. Πόσο ξεφτίλες είναι αυτοί οι προδότες που λένε ότι συσπειρώνονται και ζητάνε τους ψήφους για να υπηρετήσουν την χώρα που ξεπούλησαν, τον κόσμο που κατέστρεψαν, τα όνειρα που εξαφάνισαν; Πόσο ξεφτίλες είναι αυτοί που θα τους δώσουν έστω και ένα ψήφο, είτε για το ρουσφέτι που μάθανε πάντα να περιμένουν, είτε γιατί έτσι τους είπε ο μπαμπάς να ψηφίσουν; Τελικά τι είμαστε; Είμαστε προδότες; Ή μας αρέσει να μας χαιδεύουν τα αυτιά με ψεύτικα χάδια; Ψηφίστε για μια φορά σωστά στη ζωή σας!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΙΚΟ: ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΙΚΟ: ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ