2012-03-24 22:01:03
Φωτογραφία για 3ήμερη απεργία στον Sentra FM από την ΕΤΕΡ
Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης "βράζουν". Μετά τον ΑΝΤ1 και την Espresso, ήρθε ο Sentra FM, να συνεχίσει την πολιτική του μακελειού στους εργαζόμενους απολύοντας τεχνικούς από το ραδιόφωνο.

Το ΔΣ της ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας) απήντησε άμεσα με τριήμερη απεργία, για αρχή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις απολύσεις των εργαζομένων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA αποφάσισε την κήρυξη: 3ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 26ης Μαρτίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Πέμπτης 29ης Μαρτίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» με αιτήματα:

1. Την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, οι οποίοι απελύθησαν επειδή δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ. ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-2012. και


2. Την παύση του κλίματος τρομοκρατίας και απειλών για απολύσεις προς τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού SENTRA.

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «SENTRA» να σταματήσει την τακτική των απολύσεων των εργαζομένων και της παραβίασης της ΣΣΕ μας.

Καλούμε την Πολιτεία να βάλει επιτέλους φρένο στην άκρατη στήριξη που παρέχει στην εργοδοσία και να σταματήσει την αποδόμηση όλης της εργατικής νομοθεσίας που καθημερινά επιχειρεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                    Η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος    Μαρία Γεωργέα planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΡΙΦΟΣ: Μετεωρολογία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΡΙΦΟΣ: Μετεωρολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ