2012-12-07 22:42:19
Φωτογραφία για ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μπάμπης Σταυρόπουλος, μίλησε στον «Γαύρο» για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την συνύπαρξη των Τζιμπούρ και Μήτρογλου, στην ίδια ενδεκάδα.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ματς γοήτρου. Πάντα ένα ντέρμπι σε κρατάει σε αγωνία και το περιμένουν όλοι. Ο Ολυμπιακός έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ και είναι πολύ ανώτερος από τον ΠΑΟ. Ετσι, μπορεί να κλείσει στόματα. Μπορεί να πάρει μια άνετη νίκη και να μην αφήσει κανέναν να μιλάει. Δεν μπορούν να παραδεχτούν τίποτα τώρα. Γι’ αυτό πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη και να μην αφήσει κανέναν να μιλάει. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε εύκολα παιχνίδια και μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα.

Από εκεί και πέρα, θέλω να πω ότι περιμένω μια… ανάσταση του Μασάντο. Πιστεύω ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να κάνει ένα… σεμινάριο θα έλεγα στον Ζαρντίμ και να του αποδείξει πολλά… Αναφορικά με τον Φέισα, πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Του λείπουν λεπτά συμμετοχής και αυτό φάνηκε.


Εχει δυνατότητες και μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Θέλω να πω επίσης και για τον Μοντέστο, ότι μου έδειξε στο ματς με την Αρσεναλ ότι λείπει. Μαζί με τον Μανιάτη είναι εξαιρετικοί.

Κλείνοντας, θέλω να σταθώ στον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου. Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι μπορούν να αγωνιστούν μαζί. Είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά οποιαδήποτε στιγμή και πρέπει να παίζουν στην 11αδα μαζί. Αυτοί, μαζί με τον Αμπντούν θεωρώ ότι είναι τα μεγάλα μας όπλα. Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ πρέπει να παίξουν μαζί οι τρεις τους. Δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα και θεωρώ ότι θα επικρατήσουμε σχετικά εύκολα. Είμαστε ανώτεροι και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους… χαριστούμε.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή στο ΟΑΚΑ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια νίκη με μεγάλο σκορ και να κλείσει στόματα. Μπορεί να κόψει… τη γλώσσα όλων αυτών που λένε διάφορα αυτό το διάστημα και θέλουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα και να δυναμιτίσουν το κλίμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Lyrics for iPad: Cydia tweak free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Lyrics for iPad: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ