2012-12-08 09:11:29
Φωτογραφία για Δυσκολίες για Λούκας
Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λούκας Μαρτίνεθ.

Οι Θεσσαλονικείς «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του 24χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού από την περσινή σεζόν, όταν είχαν διασταυρωθεί με την Καρπάτι για το Europa League.

Τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καταθέσει διερευνητική κρούση για τον Ισπανό χαφ, όμως οι υψηλές απαιτήσεις της ουκρανικής ομάδας δεν ευνόησαν στην υλοποίηση της μεταγραφής.

Το θέμα, όμως, τώρα είναι τι θα γίνει με την παρουσία του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και αν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Δώνης, μαζί με όλους τους συνεργάτες τους, έχουν συγκεντρώσει κάθε στοιχείο για τον Λούκας, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Όπως γράφει η SportDay, η Καρπάτι δεν καλύπτεται με τις 500.000 ευρώ που είναι διατεθειμένος να διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης για τον παίκτη.

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ παρουσιάζονται επιφυλακτικοί με την συγκεκριμένη υπόθεση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κοιτάζουν τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν από την Ευρώπη και την ελληνική αγορά.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τον Πανιώνιο να έχει δεχθεί κρούση για τον ταλαντούχο 19χρονο αριστερό χαφ, Δημήτρη Κολοβό, τον οποίο έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
25 κορυφαία Facebook Games για το 2012!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
25 κορυφαία Facebook Games για το 2012!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ