2012-12-08 09:28:16
Φωτογραφία για Πάθος για το «διπλό»
«Φτιαγμένοι» πηγαίνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τέτοια ματς είναι που θέλει ο κάθε παίκτης και αυτό φαίνεται στην «ερυθρόλευκη» καθημερινότητα μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Champions League.

Δεν είναι μόνο η χθεσινή επίσκεψη της «Θύρας 7», η οποία ζήτησε από την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να φύγει με το «διπλό» από το Ολυμπιακό Στάδιο, όμως οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και δεν δείχνουν καθόλου χαλαροί, ακόμη και με τη διαφορά των 16 βαθμών που βρίσκονται από τους «πράσινους».

Κατά τα διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν πολύ καλή διάθεση και μένει αυτό να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τα δύο μειονεκτήματα του «αιώνιου» αντιπάλου: την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ των «πρασίνων» και την κούραση από το παιχνίδι με την Τότεναμ και το ταξίδι της επιστροφής από το Λονδίνο.


Είναι αρκετά πιθανό ο Ζαρντίμ να «χτυπήσει» τον αντίπαλο στην επανάληψη, όμως θέλει οι παίκτες του να μπουν σοβαροί και αποφασισμένοι για το «τρίποντο» από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ο οποίος θα έχει ως εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Ιμπαγάσα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου.

«Υπάρχει εισαγγελέας;»

Την απόφαση να μην εκδώσουν κάποια ανακοίνωση για να μην μπουν σε χαρτοπόλεμο 48 ώρες πριν από το ντέρμπι έλαβαν στη διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑε θεωρούν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια επηρεασμού του Αθηναίου διαιτητή Μάνταλου και χρήζουν παρέμβασης εισαγγελέα τέτοιες ανακοινώσεις που από τη στιγμή που αναφέρονται σε «σκάνδαλα».

«Υπάρχει εισαγγελέας σ' αυτόν τον τόπο; Από τη μία καλούν τους οπαδούς να είναι ήρεμοι και ψύχραιμοι, και από την άλλη στοχοποιούν τον διαιτητή και αναφέρονται σε "σκάνδαλα", για τα οποία η δικαιοσύνη δεν έχει μιλήσει ακόμη, αλλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κρίνει και έχει καταδικάσει. Πετάει στην αρένα τον διαιτητή και λέει να είστε ήρεμοι», τονίστηκε από τη διοίκηση των Πειραιωτών, ενώ αναφερόμενοι στους εμπνευστές της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού τους χαρακτήριζε «επικίνδυνους» και «διπρόσωπους».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Λέει ψέματα το σκορ»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Λέει ψέματα το σκορ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ