2012-12-08 09:46:08
Φωτογραφία για ΚΑΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Οι διαδοχικές επιτυχίες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχουν επιφέρει το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το αντίθετο μάλιστα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να διατηρούν χαμηλούς τους τόνους και να συνεχίζουν τη σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που κάνουν από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας τους. Δεν είναι τυχαίο πως παρόλο που η αποστολή επέστρεψε χθες το μεσημέρι (07/12) από το Ζάγκρεμπ το ίδιο απόγευμα είχε προγραμματιστεί κανονικά προπόνηση στο ΣΕΦ. Αύριο (09/12, 16.00), άλλωστε, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει στο «Μελίνα Μερκούρη» το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, με το 47χρονο τεχνικό να επιθυμεί οι παίκτες του να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με προπόνηση νωρίς σήμερα το μεσημέρι (08/12) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει, αεροπορικώς, για την Κρήτη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, καθώς οι Ρεθυμνιώτες θεωρούνται επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζονται εντός έδρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ