2012-12-08 12:14:11
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στο κομμάτι της τακτικής, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην προβαίνει σε δοκιμές ενδεκάδας, αλλά να είναι διαρκώς πάνω από τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας οδηγίες.

Η επιθετική και αμυντική λειτουργία, τόσο κατά τη διάρκεια μίας κανονικής φάσης όσο και μίας στημένης φάσης, ήταν τα κύρια σημεία στα οποία έριξε το βάρος ο Πορτογάλος τεχνικός. Στο δίτερμα που έγινε οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν πάθος και διάθεση, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ τόσο ως δημιουργίες όσο και ως τελειώματα.

Αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι δεν υπάρχουν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε την αποστολή που θα μεταβεί αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Αυτήν απαρτίζουν οι:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

• Το δικό το πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν επελέγησαν για την αποστολή, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ