2012-12-08 13:53:46
Φωτογραφία για γιατι οι κάμερες μας κλέβουν τις δουλειές
Η στήλη του Felix με τίτλο "Κουβα-λοντας Κέρδη"

[email protected]

https://twitter.com/felix_aris 

 

 

αν καθισεις να σκεφτείς οτι ποιο ηλίθια σκέψη μπορει να κανει το μυαλο σου μπορει να βρεις τις καλύτερες απαντησεις . μια ηλίθια σκέψη που έκανα πρόσφατα και την εξεφρασα με σκοπο να κοροιδεψω ενα μαγαζάτορα ηταν αυτη που του είπα γιατι εχει ηλεκτρονικό συστημα παρακολούθησης για τι μαγαζι και δεν εχει υπαλλήλους να τραβάνε με κάμερα .

 η αρχική σκέψη που στο μυαλο μου φάνταζε τόσος αστεία με εικόνες οπως αυτη ενός ανθρώπου να τραβάει με κάμερα σαν να γυρίζει ταινία και να ¨πιανει ¨ πλάνα χιτσκοκικα τελικα έβγαλε ενα προβληματισμο.ειναι αυτός ο προβληματισμός της βιομηχανικής επανάστασης και ο σκοπός που ήθελε αυτός να εξυπηρετησει.

ουσιαστικα αυτη εγινε για να βοηθήσει τον ανθρωπο να μειωσει το 12-8ωρο και να επιταχύνει τους ρυθμούς ανάπτυξης.. σιγουρα στα χερια του κεφαλαίου η βιομηχανική επανάσταση χρησιμοποιηθηκε για το κέρδος και σιγουρα αποτέλεσε αφορμή για μαζικές απολύσεις και οπου χρειάζονταν εργατικά χέρια αυτα να πληρώνονται ελάχιστα .


η σκέψη παραμένει δέν μας κλέβει κάποιος τη δουλεια , ούτε οι μετανάστες ούτε η τεχνολογική εξέλιξη , ειναι  η δικη μας ηττοπάθεια που αφήνει το κεφάλαιο να μας μεταχειρίζετε με τετοιο τροπο που ειμαστε αναλωσιμοι και περιττό . ειμαστε εμείς που πρπει να διεκδικήσουμε το τροπο που θα διαχειριστούμε την εργασία χωρις αφεντικά ..

ποδοσφαιρικά , πρεπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε τη κακοκαιρία . εδω θα πρεπει να πω οτι οσοι δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο και βλεπουν μονο αποτελέσματα μάλλον παιζουν στοίχημα σαν το τζοκερ .εκει που αναιρέσει η στατιστική για να δηλώσουν οτι ηταν τοσο κοντα στα κέρδη επειδη έπαιξαν διπλανούς αριθμούς απο αυτους που έβγαλε η κληρωτίδα

πάμε στις προτασεις

μόνα αποδεκτά

άσσο κρυστάλ Πάλας

οβερ τρεισιμισι ρομα φιορεντινα

διπλο Αυστρία βιεννης

προταση δευτερη

ασσο κρυσταλ παλας 

διπλο μιντλεσμπρο

ασσο σουονσι

διπλο αυστρια βιεννης

προταση τριτη συστημα 3 4

διπλο μιλγουολ

διπλο νις

ασσπο στουτγκαρδη

διπλη ευκαρια γουεστ μπρομ

http://www.youtube.com/watch?v=QhJSFnAaDqs
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ