2012-12-08 15:52:07
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΙΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Πίνο συνεχίζει τις προπονήσεις στο Ρέντη, βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο ματς με την Άρσεναλ και πλησιάζει η ώρα που θα παρθεί η απόφαση αν θα μείνει ή όχι στους ερυθρόλευκους.

Μια από τις έτοιμες και γρήγορες μεταγραφές που μπορεί να γίνουν τον Γενάρη στον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση του Πάμπλο Πίνο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και περίπου 2 μήνες στην Ελλάδα και προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Η απόφαση για το αν τελικά ο Κολομβιανός, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μερσίν, θα παρθεί μετά τις γιορτές, όταν και θα τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίζουν πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", ο Πίνο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ενσωματωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, όμως όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ