2012-03-24 22:55:08
Φωτογραφία για Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για ενήλικες: Μάιος 2012
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ LOWER ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 32% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΕΝΑΡΞΗ: ΜΑΙΟΣ 2012.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δεν διαθέτουν πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου Lower), διαπιστώνουν ότι χωρίς καλά Αγγλικά είναι δύσκολο να διεκδικήσουν με . αξιώσεις πολλές από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Η συνεργασία με μία σχολή ξένων γλωσσών που ειδικεύεται στους ενήλικες είναι αναμφίβολα ο πιο γρήγορος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να προετοιμαστεί για το Lower ένας ενήλικος. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η αποτελεσματική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας (όπως άλλωστε και οποιασδήποτε άλλης ξένης γλώσσας) προϋποθέτει την αλληλεπίδραση όχι μόνο με τους καθηγητές αλλά και με τους άλλους σπουδαστές. Επιπλέον, η συμμετοχή σε ένα τμήμα μειώνει δραστικά το κόστος της εκπαίδευσης, καθώς αυτό επιμερίζεται μεταξύ των σπουδαστών που συμμετέχουν
. Βασικό είναι επίσης να τίθεται, τόσο από πλευράς σπουδαστή όσο και από πλευράς σχολής, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίτευξη των στόχων, ειδικά αν ο στόχος είναι η απόκτηση ενός πτυχίου όπως το Lower. Η σχολή θα πρέπει να δεσμεύεται έναντι του σπουδαστή για το χρονοδιάγραμμα των μαθημάτων, έτσι ώστε να μην μπορεί να παρατείνει τη φοίτηση και να αυξήσει τα δίδακτρα πέρα από τα αρχικά συμφωνημένα.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν στους σπουδαστές που διαθέτουν στοιχειώδεις γνώσεις Αγγλικών (επιπέδου pre-intermediate) ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα που διαρθρώνεται σε 5 επίπεδα, διαρκεί ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και συνδυάζει:

(1) Βελτίωση Γενικών Αγγλικών.

(2) Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).

(3) Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE), αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.

Διδάσκουν καθηγητές εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων. Χρησιμοποιούνται βιβλία ειδικά γραμμένα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ιδιαίτερα "φιλικά" προς το σπουδαστή, με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων και στα Ελληνικά, δειγματικές εκθέσεις / αναφορές και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων / αναφορών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, και το πρόγραμμα που προσφέρει είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αλλαγές στη μορφή των εξετάσεων που θα ισχύσουν από το 2013.

Εφόσον λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα Αγγλικά σας και να αποκτήσετε το Lower, αλλά και ταυτόχρονα ή αμέσως μετά να μάθετε και μία δεύτερη γλώσσα, η Ευρωδιάσταση σας προσφέρει (επιπλέον της πολύ σημαντικής έκπτωσης στα δίδακτρα των Αγγλικών) και τη δεύτερη ξένη γλώσσα δωρεάν (πληρώνετε μόνο εγγραφή). Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε χωρίς κόστος και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ιταλικά ή Ισπανικά. Η υποτροφία αυτή της δεύτερης γλώσσας αφορά ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν και την προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίου (DELF B2 στα Γαλλικά ή Zertifikat B1 στα Γερμανικά ή DELE Intermedio B2 στα Ισπανικά ή Diploma C1 στα Ιταλικά).

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα θερινά εντατικά τμήματα προετοιμασίας για το Lower που παρέχει μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω site και blog:

www.eurodiastasi.gr

www.lower-proficiency.gr

www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα σπουδών, τα ταχύρυθμα προγράμματα και την εξειδίκευση στους ενήλικες που διαθέτει η Ευρωδιάσταση, ενώ και τα πολύ χαμηλά δίδακτρα κάνουν την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει!

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LOWER

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ PROFICIENCY Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ