2012-12-08 16:05:08
Φωτογραφία για Johnny Depp: Αγόρασε ράντσο 10 εκατομμυρίων λιρών στη νέα του αγαπημένη!
Στην περίπτωση του Johnny δεν κρύβεται ούτε ο έρωτας ούτε τα λεφτά!

Mπορεί ο Johnny Depp να μην βρίσκεται στην πρώτη νιότη και μπορεί να έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες σχέσεις και δύο παιδιά, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι ο έρωτας μπορεί να έρθει ακόμα και στα 50!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που δηλώνει φουλ ερωτευμένος με τη νέα του, και κατά πολύ νεότερή του αγαπημένη Amber Heard, η οποία κατά το παρελθόν διατηρούσε και ομοφυλοφιλική σχέση, κάτι που όπως φαίνεται δεν ενοχλεί και πολύ τον διάσημο ηθοποιό.

Μάλιστα, φροντίζει να δείχνει και εμπράκτως την αγάπη του και τον έρωτά του, κάνοντάς της δώρα τα οποία κοστίζουν κάποια εκατομμύρια. Το πιο πρόσφατο λοιπόν, είναι ένα ράντσο στο Tennessee το οποίο κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 10 εκατομμύρια λίρες!

Η αγορά αυτού του σπιτιού είναι μία απόδειξη του πόσο σοβαρά βλέπει ο Johnny την Amber. «Ήταν παιδικό της όνειρο η απόκτηση ενός ράντσου και σκόπευαν να αγοράσουν ένα στο Texas όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της. Ωστόσο, μόλις είδαν αυτό στο Tennessee το ερωτεύτηκαν αμέσως.Τον Johnny δεν τον πειράζει να αφήσει το L.A. Eξάλλου έχει ζήσει πολλά χρόνια έντονης ζωής και εφόσον η Amber λατρεύει την ιππασία αυτό το ράντσο ήταν η καλύτερη επιλογή. Μάλιστα ο Depp σκέφτεται να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά με την μουσική», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζεύγους.

Αυτό θα πει έρωτας!
www.queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ