2012-12-08 16:34:03
Φωτογραφία για ΚΟΥΦΟΣ : ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αγώνας γιορτή είναι ο αυριανός (09/12, 16.00) στο «Μελίνα Μερκούρη», ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Στέργιο Κουφό.

Οι Κρητικοί δεν τρέφουν αυταπάτες. Ξέρουν πως η νίκη θα είναι... «εκτός προγράμματος», εμφανίζονται έτοιμοι να διασκεδάσουν την αναμέτρηση, μετρώντας τις δυνάμεις τους κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, όπως παραδέχθηκε ο 48άχρονος τεχνικός.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τον αυριανό (09/12) αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και πολύ εύκολο υπό την έννοια ότι μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε από αυτή την αναμέτρηση και σίγουρα θα είμαστε ικανοποιημένοι εάν μετά το παιχνίδι είμαστε όλοι υγιείς. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που θα γεμίσει το γήπεδό μας κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη του Ρεθύμνου».

Για το στόχο του Ρεθύμνου: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, γιατί πραγματικά φιλοξενούμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη
. Αντικειμενικός σκοπός για εμάς είναι η διασκέδαση και το κατά πόσο μπορούμε να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος και σίγουρα δεν είναι προτεραιότητα αγωνιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία να δούμε πώς λειτουργεί η ομάδα μας σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και στην πολύ σκληρή άμυνα και γενικότερα σε διαφορετικό επίπεδο από το δικό μας. Εύχομαι και ευελπιστώ να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέτρο που μας αναλογεί, όλα τα άλλα νομίζω θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το παιχνίδι μας που είναι εντυπωσιακό για να χαρεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος. Αγωνιστικά, νομίζω, πιο πολύ στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι παρά αυτό με τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ