2012-12-08 17:16:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Μύρωνας Στρατής στο Central Mare
Ο δημοφιλής ποπ-ροκ τραγουδιστής, Μύρωνας Στρατής έρχεται στην Χριστουγεννιάτικη Πάτρα για μία μοναδική εμφάνιση την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22.30 στο Central Mare στη Veso Mare.

Ο Μύρωνας πρωτοσυστήθηκε στο κοινό με το κομμάτι «Πάνω απ’ όλα» που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Πριν την εμφάνιση του Μύρωνα Στρατή την ατμόσφαιρα και τη διάθεση του κόσμου θα ζεστάνει ο dj Gogos. Ο Μύρωνας Στρατής αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του όπως το κομμάτι «Όχι εγώ» αλλά και τα πιο νέα τραγούδια του που ήδη έχουν αγαπηθεί από το κοινό και ακούγονται συχνά στα ραδιόφωνα, το «Δεν κολλάω» και το «Διπλά σ’ αγαπώ».

Να σημειώσουμε ότι τη φετινή χειμερινή περίοδο ο Μύρωνας που είναι ως γνωστό ζευγάρι με την παραουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, εμφανίζεται παρέα με τον Ησαΐα Ματιάμπα με στο μπαρ Cabaret, στην Πατριάρχου Ιωακείμ 43 στο Κολωνάκι στην Αθήνα.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την σόουλ, φλερτάρει με τη funk μουσική και λοξοκοιτάζει την ντίσκο, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Live:ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 0-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Live:ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ