2012-12-08 17:09:52
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό ρωσικό βίντεο ( Με Ελλήνική μετάφραση )…Για τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης του Αντίχριστου 666 Στην Ορθόδοξη Ρωσία…..
 

Δυστυχώς οι αντίχριστες πολιτικές δυνάμεις και εξουσίες στη Ρωσία , σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ποσοστό των ρασοφόρων, ποτ είτε δεν μιλάνε για να μην χάσουν τις θέσεις και τα προνόμια τους, ή γιατί είναι πληρωμένοι προδότες αρχιμασόνοι σε εντεταλμένη υπηρεσία... οδηγούν τοβ ρωσσικό ορθόδοξο λαό στην αγκαλιά του αντίχριστου 666 καιστην αιώνια κόλαση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι λένε οι σημερινοί "ορθόδοξοι "λυκοποιμένες του βορρά για όλα τα αντίχριστα συστήματα και την νεα παγκόσμια τάξη ... και τι έλεγαν και  λένε σήμερα οι πραγματικά ορθόδοξοι Ρώσσοι πατέρες

.

Δείτε ακόμη μια συγκλονιστική αποκάλυψη ενος ερευνητή στην Ρωσία που αποκάλυψε σε μια εκπομπή δια επίσημου εγγράφου πως η ρωσική κυβέρνηση μέσα απο το σχέδιο “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ”

( ΕΝΤΟΛΗ 311 )….υπογεγραμμένο απο την ρωσική κυβέρνηση και των πρώην υπουργό Βίκτωρ Κριστένγκο στις 7 Αυγούστου  2007…….που αναφέρεια τα εξής τραγικά: ¨οχι αργότερα απο το 2005, θα πρέπει σε κάθε ρώσο υπήκοο να τοποθετηθεί  ένα νανοτσιπ στον εγκέφαλο !!!

( Η μετάφραση του βίντεο από τα Ρωσικά στα Ελλήνικά έγινε απο την TATIANA KORNEVA και η επιμέλεια των υποτίτλων από το Blog – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ_ΣΠΥΡΙΔΩΝ )

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ