2012-12-08 17:29:03
Φωτογραφία για Βάλε χρώμα στο μακιγιάζ σου! Πώς θα το κάνεις σωστά; (videos)
Το μοβ, το γκρι (μεταλλικό ή ματ), το πράσινο, το μπλε και το μαύρο πρωταγωνιστούν και δημιουργούν έντονα μακιγιάζ ματιών.

Σε ποιες πασαρέλες το είδαμε:Gianfranco Ferre, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Derek Lam, Donna Karan, Jason Wu κ.ά.

Από αριστερά και δεξιόστροφα: Anna Sui, Jason Wu, Roberto Cavalli

Τι να θυμάσαι: Για να αποφύγεις τις κακοτεχνίες, προστάτευσε το κάτω βλέφαρο με αρκετή πούδρα. Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφαιρέσεις τα υπολείμματα της πούδρας και μαζί της φυσικά και τα υπολείμματα της σκιάς, χωρίς όμως να έχεις μουτζουρώσει την επιδερμίδα σου. Τι να δοκιμάσεις:Αν θέλεις ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να βάλεις μαύρο eyeliner μετά τη σκιά.

Τι να αποφύγεις: Να βάλεις χρώμα σε όλη την περιοχή του ματιού. Η συμβουλή μας είναι να περιοριστείς μόνο στο κινητό βλέφαρο.

Ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσεις


1. Παλέτα με σκιές Eye Studio Quad, No 17, Maybelline New York. 2. Μάσκαρα The Colossal Volum' Express Mascara, Maybelline New York.  3. Μάσκαρα Cil Architecte 4D, L'Oréal Paris. 4. Κρεμώδης σκιά Color Tattoo, Maybelline New York, €8,45. 5. Κραγιόν Aqua Rouge, No 1, Make up Professional, €23 (στα Sephora). 6. Μονή σκιά ΑΜC Pure Pigment Eye Shadow, No 17, Inglot (στα ομώνυμα καταστήματα). 7. Παλέτα με σκιές Color Riche Les Ombres, No 54, L'Oréal Paris. 8. Κραγιόν Advanced Care Lipstick, No 150, Radiant Professional. 

http://www.missbloom.gr 

 
 
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ