2012-12-08 19:53:20
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη καλύτερα
Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη τύπου  τόνισε ότι ο Λίνο με το γκολ που πέτυχε από φάουλ έκανε τη διαφορά και χάρισε τη νίκη στο Δικέφαλο.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εμείς παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε ότι μπορούσαμε από το παιχνίδι, έστω και τον έναν βαθμό. Είχαμε κάποιες φάσεις και ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ήμασταν πολύ καλοί. Μετά δεν μας έκανε τα κέφια η μπάλα και είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μεντί στο δεύτερο ημίχρονο. Αν πετυχαίναμε εκεί ένα γκολ ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς ξέραμε τους κίνδυνους που υπήρχαν με φάουλ έξω από την περιοχή μας, καθώς ο Λίνο έχει μεγάλη ικανότητα. Κάθε φάουλ έξω από την περιοχή μας ήταν  μισό γκολ για τον Λίνο!

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η απώλεια του Πόι ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και με προσωπικές ενέργειες να απειλήσει.


Δεν έχω παράπονα πάντως από τα παιδιά. Πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία κοντρολαρισμένη και καλή ομάδα και στη συνέχεια μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα»

Για την έκβαση του αγώνα είπε:

«Μετά από τα πρώτα 25 λεπτά, ο ΠΑΟΚ διαφοροποίησε το παιχνίδι του. Εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την αμυντική του συμπεριφορά, και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να ελέγξει την κυκλοφορία. Και εμείς δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα μας μετά"

Για την αλλαγή του Λόρενς:

«Ο Λόρενς έδωσε ζωντάνια. Πήρε κάποιες φάσεις πάνω του αλλά νομίζω ότι σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι έπαιξε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με το φάουλ του Λίνο».

Τι χρειάζεται ο Λεβαδειακός για να μπορέσει να διεκδικήσει είσοδο στα πλέι οφ;

«Σίγουρα χρειαζόμαστε έναν επιθετικό και εύκολο γκολ. Ως ομάδα έχουμε πολλές τελικές προσπάθειες αλλά δεν μπορούμε να βρούμε το εύκολο γκολ. Πιστεύω ότι θα κάνουμε τουλάχιστον μία μεταγραφή επιθετικού τον Ιανουάριο»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ