2012-12-08 20:09:30
Φωτογραφία για ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΚΑΛΩΝ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ
Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα θέλει να πιστοποιήσει και κόντρα στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Xρήστο Μαρμαρινό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης «τρέχουν» σερί δώδεκα διαδοχικών νικών εντός και εκτός συνόρων και στόχος τους αύριο (09/12, 16.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» δεν είναι άλλος από το 13ο ροζ φύλλο τους, όπως παραδέχθηκε ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο: «Η ομάδα μας προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και απέναντι στο Ρέθυμνο πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το σερί».

Για το Ρέθυμνο: «Ο ΑΓΟΡ διαθέτει καλό σύνολο και στην έδρα του αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα και να σουτάρουν αρκετά. Είναι ομάδα που θέλει να έχει πολλές κατοχές και παίζει πολύ με το σουτ τριών πόντων».

Για το πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός: «Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε ελεύθερα σουτ πίσω από τα 6,75μ. γιατί έτσι μπορούν να βρουν ρυθμό και να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει ώστε να φθάσουμε στη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ