2012-12-08 20:10:07
Φωτογραφία για 'Θέλει προσπάθεια για να βγάλουμε αυτό που γίνεται στην προπόνηση
"Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά με την προπόνηση σε ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θέλουμε να το κερδίσουμε και βγάζουμε ανασφάλεια και άγχος. Δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά το 25' ισορροπήσαμε και έγιναν κάποιες καλές σέντρες από τον Λίνο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω, θέλει προσπάθεια για να βγάλουμε αυτό που γίνεται στην προπόνηση μέσα στον αγώνα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας. Παραμένουμε στην δεύτερη θέση και κοιτάμε την συνέχεια με αισιοδοξία" και πρόσθεσε:

"Ο τρόπος που θέλουμε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι είναι συγκεκριμένος. Του αξίζουν συγχαρητήρια του Λίνο και για τον επαγγελματισμό του και γι' αυτό που δείχνει στο γήπεδο παρά την ηλικία του. Όταν η μπάλα πάει στα άκρα τα δύο αμυντικά χαφ θέλουμε να είναι κοντά και μετά να πηγαίνει στον αριστερό ή στον δεξί μπακ. Το θέμα είναι να μειώσουμε τα λάθη μας. Δυστυχώς κάναμε λάθη αβίαστα, αλλά μετά το 25' το διορθώσαμε".


Για την πίεση: "Στην Ελλάδα ο δρόμος του προπονητή είναι μοναχικός και ειδικά στην Ελλάδα όταν είσαι Ελληνας είναι πιο μοναχικός. Μεγαλύτερη πίεση νιώθω γιατί πιστεύω στην ομάδα μου. Στην προπόνηση είμαστε πολύ καλύτεροι, προσπαθούμε να βρούμε τις αιτίες. Μέχρι τώρα είναι λίγα τα παιχνίδια, χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να φεύγουμε από το γήπεδο πιο γεμάτοι όλοι μας".

Για τον Κατσουράνη: "Δεν έχει ενδιαφέρον η ονοματολογία, αυτή την στιγμή καθόμαστε κάποιοι άνθρωποι για να φτιάξουμε ένα αγωνιστικό πλάνο, δεν μπορεί όλοι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι από τριάντα και πάνω, τα κοιτάμε όλα, ώστε να στηθεί πλάνο που θα υπάρχουν και προσωπικότητες και νιάτα. Θέλουμε να υπερτερήσει το ελληνικό στοιχείο ώστε το πλάνο να αποδίδει και να κάνουμε βήματα μπροστά. Σίγουρα θέλουμε ποιότητα και παίκτες που να μπορούν να αγωνίζονται και σε δύο θέσεις"

Για τον Ιντζίδη: "Χρειάζεται υπομονή. Πολλές φορές μέχρι ένας παίκτης να φτάσει μέχρι εκεί που πρέπει χρειάζεται χρόνος. Κάποιες επιλογές θα τις πληρώσουμε αλλά σίγουρα υπάρχει ταλέντο. Ο Κωνσταντινίδης είναι μία διαφορετική περίπτωση, ο Ιντζίδης σε όλα τα ματς που τον χρειαστήκαμε είχε πολύ καλή συμπεριφορά".

Για τον αγώνα Κυπέλλου : "Δεν κάνω πολλές αλλαγές στα παιχνίδια κυπέλλου επειδή γίνονται εκπλήξεις. Βέβαια αυτά τα ματς είναι διπλά και βοηθούν για αλλαγές, αλλά γενικώς δεν είμαι υπέρ των αλλαγών".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ