2012-12-08 23:37:04
Φωτογραφία για ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Τους λόγους που πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Γιάννης Γκαϊτατζής στον «Γαύρο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Την περασμένη Τρίτη βρέθηκα στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησα από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Champions League. Αυτό που είδα στο δεύτερο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν εκπληκτικό. Για εμένα ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του ημίχρονο μέχρι στιγμής μέσα στη χρονιά. Αυτό για εμένα προσωπικά λέει πολλά.

Οτι, δηλαδή, σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της καλύτερα μέσα στο γήπεδο και ότι μετουσιώνει σε ενέργειες τις οδηγίες του Ζαρντίμ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε πολλές ωραίες ενέργειες και εναλλαγές τις μπάλας, όπως και πολλά «τριγωνάκια». Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και γύρισε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Αρσεναλ. Αυτό όσο κι αν φαίνεται εύκολο, δεν ήταν.


Και μπορεί κάποιος να πει ότι οι Άγγλοι ήρθαν με τα «δεύτερα». Δεν έχει καμία σημασία. Μία αγγλική ομάδα πάντα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι ο Ολυμπιακός αν παίξει την Κυριακή όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Άρσεναλ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη. Η ομάδα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και θεωρώ ότι αν είναι σοβαρή, μπορεί να πάρει τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ! Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και με το καλύτερο ρόστερ. Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αλλά οι παίκτες μας δεν θα πρέπει να σταθούν εκεί. Πρέπει να μπουν μέσα και να πάρουν το ματς. Να το κάνουν για τον κόσμο και για το γόητρο.

Όπως επίσης και για τον πρόεδρό μας, που θέλει πολύ αυτή τη νίκη. Δεν θα σχολιάσω τα… επικοινωνιακά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Έτσι κι αλλιώς κι αυτά μες το παιχνίδι είναι. Κλείνοντας, εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας, χωρίς έκτροπα όπως τα περσινά. Τα επεισόδια πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ