2012-12-08 23:57:00
Φωτογραφία για Ο Μύλος των Ξωτικών: AppStore free Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του...
Φέτος για 2η χρονιά, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών,ο Δήμος Τρικκαίων,η e-Trikala A.E.,ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων,στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων.

Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου,δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό ζεστό και φιλόξενο και τον μεταμόρφωσαν σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών»!

!

Από τις 30 Νοεμβρίου 2012 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2013,τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές.

Τα γρανάζια λαδώνονται,οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ