2012-03-24 23:55:08
Φωτογραφία για Σήκωσε όλη την αστυνομία στο πόδι…
Πλήθος ερωτημάτων γεννά η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας με τα ισχυρά μέτρα προστασίας που λαμβάνει για την βουλευτή και πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.

Σε έγγραφο του με ... ημερομηνία 16/3/2012 ( αρ. πρωτ. 63332/12/332254) προς την υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Κέρκυρας, ο διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στο Ιόνιο ενημερώνει για το πρόγραμμα παραμονής της Γκερέκου στο νησί και ζητεί τη λήψη «των επιβαλλόμενων μέτρων, με προσωπική μέριμνα του Διευθυντού Ασφαλείας» ενώ παράλληλα δίνει εντολή στο Αστυνομικό Τμήμα του Αεροδρομίου της Κέρκυρας «να λάβει όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα αρμοδιότητάς του , κατά την αναχώρηση της κ. Γκερέκου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή αναχώρηση της από τον αερολιμένα».

Δηλαδή , στο διάστημα 16-21 Μαρτίου που η Γκερέκου έμεινε στην εκλογική της περιφέρεια , κινητοποιήθηκε όλη η Αστυνομία και προσωπικά ο ταξίαρχος Διευθυντής των Ιονίων Νήσων και ο Διευθυντής Ασφαλείας! Φυσικά, κανείς νόμος δεν προβλέπει τέτοιες κινητοποιήσεις αστυνομικών δυνάμεων για απλούς βουλευτές , εκτός αν απειλείται η ζωή τους. Περιμένουμε εξηγήσεις και θα επανέλθουμε σύντομα parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ