2012-03-24 23:55:19
Φωτογραφία για Συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες Νάνα Μούσχουρη με νέα συνέντευξη της σε Γερμανικό περιοδικό
Νέο χτύπημα από τη Νάνα Μούσχουρη στην Γερμανία αυτή την φορά. Σε συνέντευξη που έδωσε για τους Έλληνες και την θέση που βρίσκονται απο την κρίση , όχι μόνο δε πήρε πίσω αυτά που είχε πει και προκάλεσαν στο παρελθόν, αλλά έριξε λάδι στην φωτιά με νέες δηλώσεις της.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα Την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά και την οργή της για τους πολιτικούς της, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, «προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους, έδιναν πάντα ψεύτικες υποσχέσεις», εκφράζει η Νάνα Μούσχουρη, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο γερμανικό περιοδικό «Stern».

«Εξαιτίας τους ζούσαν όλοι σε ένα ψέμα», δηλώνει η κ. Μούσχουρη, ενώ αναφέρει με βαρύ τρόπο ότι και η Ευρώπη έχει κάνει λάθη, αφού «οι μικρές χώρες ήταν άσχημα προετοιμασμένες για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με προηγούμενες τοποθετήσεις της για την ελληνική κρίση και το γεγονός ότι «υπήρξε σκληρή με τους συμπατριώτες της, που έπρεπε να μάθουν να εξισορροπούν τα χρέη τους», η διεθνούς φήμης και αγαπημένη καλλιτέχνης επαναλαμβάνει: «Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται» και ομολογεί ότι φοβάται για το μέλλον της Ελλάδας. Κανείς δε καταλαβαίνει την δεδομένη χρονική στιγμή που επιλέγει να μιλήσει και πάλι η Νάνα Μούσχουρη για την χώρα μας όταν άλλες προσωπικότητες μεγαλύτερες από την Μούσχουρη,έχουν κάνει υπομονή και δε θέλουν να δυναμιτίσουν το ήδη κακό κλίμα που υπάρχει.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ