2012-03-24 23:51:05
Φωτογραφία για Η Victoria Beckham δεν κοιμάται ποτέ
Δεν γίνεσαι τυχαία style icon και η Victoria αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη τα κόλπα που την κρατούν σε εγρήγορση. Ίσως και λίγο παραπάνω από το κανονικό.

Δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχουμε δει μια είδηση για την Victoria Beckham τελευταία, είτε έχει σχέση με την καριέρα της ως fashion designer, είτε με την ιδιότητά της ως μαμά και σύζυγος David Beckham. Και σήμερα δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, μιας και η νέα συνέντευξη της Posh στο τελευταίο τεύχος της αμερικάνικης Vogue (η οποία ακόμα δεν την έχει κάνει εξώφυλλο και δεν θα την κάνει ποτέ όσο τον λόγο έχει η Anna Wintour –με αυτόν τον καημό θα πάει η Victoria) είναι γεμάτη αποκαλύψεις και πληροφορίες για τη ζωή της.

Αρχικά, η 37χρονη Beckham μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο ξαναβρήκε σε μηδενικό χρόνο την φόρμα της μετά την γέννηση της Harper Seven –όχι πως την είχε χάσει και ιδιαίτερα όταν ήταν έγκυος δηλαδή:


«Γυμναζόμουν πολύ. Έτρεχα πολύ. Έτρεχα έξι μέρες την εβδομάδα, μεταξύ άλλων. Γίνομαι εντελώς εμμονική όταν ξεκινώ να ασχολούμαι με κάτι». Και όλοι βλέπουμε τα αποτελέσματα της εμμονής της με το τρέξιμο.

Η Victoria μίλησε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται τα σχέδια για τις νέες σειρές της φίρμας ρούχων της: «Ποτέ δεν ήμουν ένα πανύψηλο, αδύνατο μοντέλο, γι' αυτό και ήθελα να δημιουργήσω μια οφθαλμαπάτη. Οι άνθρωποι νομίζουν πως είμαι πιο ψηλή απ' όσο είμαι στην πραγματικότητα, όχι εξαιτίας των παπουτσιών, αλλά εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ντύνομαι. Όλα μου τα ρούχα έχουν μια σχετικά λεπτή γραμμή. Δίνουν στις πελάτισσες λεπτή μέση και κάθονται τέλεια στο στήθος και στα οπίσθια». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και νέα μαμά Beyonce επέλεξε ρούχα της Beckham για μερικές πρόσφατες εμφανίσεις της.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της για την καριέρα της στη μόδα, πρόσθεσε: «Δούλεψα πολύ σκληρά αλλά μου πήρε χρόνο μέχρι να βρω κάτι και να πω «Α, κοίτα, δεν είμαι κακή σε αυτό». Και το βρήκα με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή».

Πως καταφέρνει όμως να συνδυάζει καριέρα, δουλειά και μια τετραμελής οικογένεια –μαζί με σύζυγο; Η Victoria είχε μια απάντηση και γι' αυτό:

«Θα δουλέψω πολύ νωρίς το πρωί και μετά αργά το βράδυ, αλλά όταν η Αγγλία και η Νέα Υόρκη κοιμούνται βρίσκω λίγο χρόνο για μένα. Ο David κι εγώ φροντίζουμε ώστε τα προγράμματά μας να περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά μας. Ακριβώς επειδή είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στις δουλειές μας, μπορούμε να κρατάμε και τις ισορροπίες».

Παρόλα αυτά, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης είπε, μάλλον με μια δόση μελαγχολίας, πως εδώ και τρία χρόνια δεν έχει βρει χρόνο για διακοπές μόνο με τον άντρα της, καθώς είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνει κάθε μέρα και ελάχιστος ο χρόνος για να τα κάνει. Για αρχή ας βρει λίγο χρόνο για ύπνο, θα τη συμβουλεύαμε εμείς, και όλα θα γίνουν. Λεφτά, αν μη τι άλλο, υπάρχουν (στον λογαριασμό της).
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ