2012-12-09 11:28:03
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!
Εκτός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής και "ντόπαραν" τους παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού, το Σάββατο ήταν η σειρά των αρχηγών της ομάδας να μιλήσουν στους συμπαίκτες τους για το μεγάλο αυτό αγώνα και τη σημασία του.

Οι αρχηγοί βγήκαν μπροστά. Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοντέστο και Ιμπαγάσα μίλησαν στο Ρέντη και είπαν το αυτονόητο. Να βάλουν όλοι τα δυνατά τους, να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό και να κάνουν καλές... γιορτές.

Οι τέσσερις αρχηγοί του Θρύλου έστειλαν το μήνυμά τους στην ομάδα και πλέον αυτό που όλοι θέλουν είναι να παίξουν σοβαρά και να φτάσουν σε μια νίκη η οποία θα δίνει στον Ολυμπιακό το «ελεύθερο» να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον αντίπαλό του, συνεχίζοντας τον μοναχικό δρόμο του στο πρωτάθλημα.

Οι αρχηγοί της ομάδας πέρασαν το μήνυμα στους νεότερους ότι πέραν από διαφορές στη βαθμολογία και στα ρόστερ των δύο αντιπάλων, το ντέρμπι θα είναι μία μάχη που θέλει πολύ κόπο για να κερδηθεί. Και ότι η νίκη επί του ΠΑΟ θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στην ηρεμία όλης της ομάδας ενόψει των γιορτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ