2012-12-09 13:27:02
Φωτογραφία για Νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο στο Ηράκλειο με περισσότερους από 2000 επισκέπτες
"Χειμωνιάτικες ανάσες" στην τοπική οικονομία αναμένεται να δώσει η Νορβηγική εταιρεία Norwegian με το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Jade”, ένα πλοίο χωρητικότητας 2.446 επιβατών και 1.100 μελών πληρώματος, το οποίο θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες αφίξεις στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Η αρχή γίνεται σήμερα Κυριακή 9/12, όπου ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ο πρόεδρος του, στελέχη αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων από το Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα καλωσορίσουν το πλοίο, τον καπετάνιο και επισκέπτες με Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς στον προβλήτα και πολλές εκπλήξεις.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο για ανταλλαγή δώρων.

Πάνω από 50000 επισκέπτες στο Ηράκλειο

Η Norwegian, μια απο τις μεγάλες του χώρου της κρουαζιέρας παγκοσμιως, θα έρχεται στο Ηράκλειο ολο τον χειμώνα (20/1, 10/2, 03/03, 24/3 κτλ.) και θα ενισχύσει τους χειμερινούς μήνες μαζι με τις άλλες εταιρείες (Costa, Louis) το Ηράκλειο με πανω απο 50.000 επισκέπτες!

“Η επαναφορά της Norwegean έχει γίνει μετά από συντονισμένε ενέργειες και προσπάθειες, αλλά και ραντεβού απευθείας με την έδρα της εταρείες και τους υπευθυνους προγραμματισμού στο Μαιάμι” είπε ο κ.Μπρας που εξέφρασε την ικανοποιηση του που θα έχει κίνηση το λιμάνι και το Ηράκλειο και τους χειμερινούς μήνες.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ