2012-12-09 13:33:11
Φωτογραφία για Ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό - Griechische Schulen im Ausland
Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ 

Διαδηλώσεις και καταλήψεις Ελλήνων μαθητών στους δρόμους της παγερής , πολύ ¨Κρύας Γερμανίας¨, για να μην κλείσουν τα ελληνικά σχολεία.

Βίντεο YouTube και σχόλιο του Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ( ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ )

Διαδηλώσεις και καταλήψεις Ελλήνων μαθητών στους δρόμους της παγερής , πολύ ¨Κρύας Γερμανίας¨, για να μην κλείσουν τα ελληνικά σχολεία

 

α. Στόχο που είχε και μεθόδευσε ο Γ. Παπανδρέου του ¨Πανελληνίου¨ ( “Interamerikan”) -Σοκ από ο 1997 , όταν ήταν στο Υπουργείο ¨Παιδείας¨, με την μετατροπή της Δ/νσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού σε “Δ/νση ¨Διαπολιτισμικής¨ Εκπαίδευσης”, σύμφωνα με τα Ρεπούσια και Δραγωναίικα ¨οράματα¨ και του ¨πυρήνα¨ των γνωστών ¨μουτσαχεντίν της παγκοσμιοποίησης¨ στο ¨Παιδαγωγικό¨ - Ινστιτούτο . 

Για να αφομοιωθούν στο Εξωτερικό ( λόγω ¨πολυπολιτισμικών δογματισμών¨) και για να MHN επιστρέψουν στην Ελλάδα ( όπως ήθελε η αστική ¨μας¨ τάξη , ήδη από την πρώτη στιγμή που τους ξωπέταξε στην ¨Αλλοδαπή¨ ). 


Η Ελλάδα ¨πρέπει να έχει¨, σύμφωνα με τα ¨αντιρατσιστικά συμφέροντα¨ της Αστικής ¨μας¨ Τάξης , τους ¨δικούς της μετανάστες¨ για να… ανταπεξέλθει η οικονομία ¨μας¨ στην ¨ανταγωνιστικότητα¨ της ¨παγκόσμιας αγοράς¨ με μεροκάματα και συνθήκες Κίνας και Πακιστάν , ώστε να είναι ο ¨Σοσιαλιστικός ( Καπιταλισμός ) Παγκόσμιος , ¨χωρίς σύνορα¨ και διακρίσεις Κλείνουν τα ελληνικά σχολεία για λόγους ¨οικονομικούς¨ δήθεν λόγους και υποσχέσεις για ¨κάτι το καινούργιο¨ (όπως είναι όλη η ¨πολιτεία¨ τους) , που τα είχαν επιβάλει στο ¨ελληνικό¨ κράτος ΚΑΙ στα κράτη ¨υποδοχής¨ τους -οι ίδιοι μετανάστες - με τους αγώνες τους στις δεκαετίες του 60΄- 70΄. 

Με στόχο την Εξαναγκαστική – Αφομοίωση- των Ελλήνων ( που την ονομάζουν για λόγους συσκότισης απλά ¨ενσωμάτωση¨ ) στις λεγόμενες ¨δεύτερες πατρίδες τους¨ , με την μέθοδο της εγκατάλειψης από την λεγόμενη Μητέρα Πατρίδα ¨τους¨( Ναι και η ¨Νιόβη¨ ήταν στην Μυθολογία μητέρα , αλλά σκότωσε τα παιδιά της για λόγους ¨ζήλιας¨ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ! 

– ΜΕ ΤΗΝ –ΑΠΟΤΡΟΠΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ( η- από- το Εξωτερικό με ¨επιστολική ψήφο¨ όπως γίνεται σε όλον σχεδόν τον κόσμο ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΟΧΗ – ΟΛΩΝ- ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Εάν είχαν οι- Εξ Ελλάδας – Απόδημοι Έλληνες πολιτικά δικαιώματα – που το επιβάλει το Άρθρο 52΄ του ήδη – γερασμένου και ξεπερασμένου ¨Συντάγματος του 75΄ ¨ δεν θα έκλειναν τα ελληνικά σχολεία τους τόσο εύκολα.

Είναι σίγουρο πως τα γραφειοκρατικά – μη δημοκρατικά από το ιδρυτικό καταστατικό τους ήδη – Μορφώματα- Σφραγίδες- ¨Μεταναστό – Ομογενειακού – Πατερισμού¨, με την ονομασία ¨Συμβούλια Αποδήμου Ελληνισμού¨( ΣΑΕ και άλλα ¨Πατριαρχεία…¨ ) δεν μπορούν ούτε να συσπειρώσουν , ούτε να εκπροσωπήσουν την Ελληνική Διασπορά.

Όμως σήμερα , μπροστά στην ολική διάλυση της Ελλάδας –σε όλους τους τομείς , την Τυραννία και την Εξαθλίωση που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι οι πολίτες της ( παράλληλα με την υπογεννητικότητα που προκάλεσε εδώ αι δεκαετίες ο ¨ευδαιμονισμός¨ και το ¨ατομικό δικαίωμα ¨ για καταναλωτική κοινωνία - , υπογεννητικότητα η οποία ενισχύεται τώρα και με την οικονομική κρίση – όπου κανείς δεν διαισθάνεται πως θα μπορούσε να φροντίσει -έστω και ένα- παιδί ) - 

Πρέπει να αναζητηθεί Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ με τα 3-4 εκατομμύρια Απόδημου Ελληνισμού ( κυρίως αυτών που έφυγαν ¨εθελοντικά¨ από την Ελλάδα μετά το 1952 και τα παιδιά τους ) .

Η Ελληνική Διασπορά , των ¨Ελλήνων οι Κοινότητες¨ , ήταν σε όλες τις κρίσιμες περιόδους ( Ελληνική Επανάσταση , Αλυτρωτικοί Αγώνες για Ένωση με την Ελλάδα- 1832- 1912 , Οικονομική κρίση του 1880- 1900 και πρώτη μαζική μετανάστευση στην Αμερική , Βαλκανικοί Πόλεμοι- Μικρασιατική Καταστροφή, Μεταξική Φασιστική Δικτατορία , Β΄Π.Π. - Πίνδος και Εθνική Αντίσταση , Εμφύλιος Πόλεμος – Προσφυγιά , Φυλακίσεις και Ξερονήσια , Αντιαποικιακό Αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου για ¨Ένωση¨ με την Ελλάδα, Διαρκής μεταπολεμική οικονομική κρίση και ληστεία της Ελλάδας από το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο με αποτέλεσμα την στρεβλή ¨ανάπτυξη¨ που οδήγησε στην Μαζική Μετανάστευση του 1960 ( ¨η Μετανάστευση είναι Ευλογία Θεού ¨ , Ευάγγελος Αβέρωφ το 1960 , το ίδιο σήμερα και ο Γεώργιος ( β΄) Παπανδρέου ) , Στρατιωτική Χούντα/Δικτατορία 1967 – 74 , στην διάρκεια της οποίας συνεχίστηκε η ¨ανάπτυξη¨ με την μαζική μετανάστευση των Ελλήνων και την παράλληλη ¨πρώτη εισαγωγή¨ αλλοδαπών μεταναστών στην Ελλάδα για τις ανάγκες της Ναυτιλίας ¨μας¨ και των Ναυπηγείων ¨μας¨ ( οι ¨Εθνικιστές¨ ξεκίνησαν με το εμπόριο των αλλοδαπών μεταναστών στην Ελλάδα , ¨ελλείψη¨ εργατικών χεριών για - δουλεία… - , οι ¨δημοκράτες – διεθνιστές¨ το συνέχισαν επάξια , μη χάνοντας την ευκαιρία , ιδιαίτερα μετά το 1990 που ¨έπεσαν¨ τα τείχη , τα ¨σύνορα¨ και τα μίση … ) :

 

ΤΟ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 

Το Καταφύγιο και το Ορμητήριο τους .

Οι ¨Ελληνικές Κοινότητες¨ και όλες οι Συλλογικές Οργανώσεις τους θα πρέπει, να ανασυσταθούν και να αναζωογονηθούν , να είναι , να γίνουν ζωντανά Κύτταρα Συλλογικής Οργάνωσης , μόρφωσης , αλληλεγγύης και αγώνα , πάνω σε δημοκρατικές αρχές αυτό - οργάνωσης.

 

ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΡΗΚΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΠΟΔΗΜΟΥ – ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ –

Κάτω τα χέρια από την Ελληνική Παιδεία / Σχολεία στο Εξωτερικό , για την αδιάρρηκτη ενότητα Ημεδαπού – Απόδημου Ελληνισμού , αντί για ¨δικαίωμα στην μετανάστευση¨, δικαίωμα στην Παλιννόστηση !

Όχι στην ¨αφαίμαξη εγκεφάλων¨ της Ελλάδας ( μέσω των πολιτικών προώθησης της μετανάστευσης τους ) από την καπιταλιστική μητρόπολη και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου / την συλλογική περιουσία του λαού μας.

Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα , την εδαφική της ακεραιότητα και την Λαϊκή Κυριαρχία- Αυτοδιάθεση της.

Ας ανατρέψουμε τις σύγχρονες Χούντες του Κεφαλαίου και των Τραπεζών

Κάτω και Έξω από την Ελλάδα οι ¨Τρόικες Εσωτερικού – Εξωτερικού¨

Λαός Ενωμένος – Ποτέ Ηττημένος

ΑΓΝΩΣΤΕ – ΠΟΙΗΤΗ – ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΡΑΖΩ !

(από FaceBook) 
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ