2012-03-25 00:06:03
Φωτογραφία για ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε περίεργα τηλεφωνήματα από διάφορους "δημοσιογράφους" που ρωτούσαν επίμονα να μάθουν τι δράση έχουμε προγραμματίσει για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και αν θα πάμε στην Καλλιθέα. Επίσης χθες (Παρασκευή) το βράδυ ανακαλύψαμε ανθρώπους με ύποπτα κίνητρα ένας εκ των οποίων έπαιρνε φωτογραφίες έξω από τα . γραφεία μας προς το εσωτερικό των γραφείων μας στην Καυτατζόγλου 35, κατά την διάρκεια σύσκεψης μας.

Συνδυάζοντας αυτά τα γεγονότα με την απόφαση του Δήμου Καλλιθέας να μην διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση αύριο στην Καλλιθέα συμπεραίνουμε ότι το κράτος και ο Δήμος φοβούνται ανάλογες διαδηλώσεις με αυτές της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Τότε το Κίνημα Δεν Πληρώνω μαζί με το λαό της Καλλιθέας πήραν τη θέση των επισήμων καταλαμβάνοντας την εξέδρα με αποτέλεσμα η παρέλαση των μαθητών να γίνει μπροστά στο λαό της περιοχής και στο Κίνημα Δεν Πληρώνω δίχως την παρουσία επισήμων.


Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Θόδωρος Ψαλιδόπουλος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι:

«Δεν γίνεται η παρέλαση να διασφαλιστεί με αστυνομικές δυνάμεις».

Η απόφαση μη διεξαγωγής της καθιερωμένης μαθητικής παρέλασης στο Δήμο Καλλιθέας δείχνει ότι το κράτος και οι εντολοδόχοι του στους Δήμους είναι αδύναμοι και όχι παντοδύναμοι όπως παρουσιάζουν τα αστικα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν το λαό εν' όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Ο λαός από τη μεριά του αρκεί να αντιληφθεί τη δύναμή του και να εξωθήσει τα ανθρωπάρια που μας καταδυναστεύουν στο περιθώριο της ιστορίας.

ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.kinimadenplirono.gr

www.oxidiodia.gr

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται πλάνα από τη μεγαλειώδη παρέλαση-διαδήλωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Καλλιθέα.
Ksipnistere
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ