2012-12-09 13:43:12
Φωτογραφία για ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Πάθος και αποφασιστικότητα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1). Αυτή τη στιγμή η βαθμολογική διαφορά των πρωταθλητών Ελλάδας με τον «αιώνιο» αντίπαλο είναι στο +16, όμως οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την κυριαρχία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε το «τρίποντο» στο ντέρμπι, προχθές εκπρόσωποι της «Θύρας 7» ζήτησαν την ταπείνωση των «πρασίνων» και χθες ήταν η σειρά των αρχηγών να βάλουν στο κλίμα ενός τέτοιου ματς τους… πρωτάρηδες.

«Πρέπει να τους νικήσουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Θέλουν όλοι πάρα πολύ αυτή τη νίκη και πρέπει να την πάρουμε για να κάνουμε και καλές γιορτές», είπαν μεταξύ άλλων οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοντέστο και Ιμπαγάσα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζαρντίμ θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα «όπλα» του Ολυμπιακού για να μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από το Ολυμπιακό Στάδιο. Τη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες έχουν πετύχει αρκετά γκολ από τις στημένες φάσεις, με τις εκτελέσεις φάουλ και από ευκαιρίες που δημιουργούνται στην αντίπαλη περιοχή.


Σημαντικό ρόλο παίζει η πολύ καλή φυσική κατάσταση της ομάδας, κάτι που αποδείχθηκε και στους αγώνες για το Champions League. Η αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων» είναι για σεμινάριο, αφού φέτος στο πρωτάθλημα έχουν δεχθεί μόλις επτά γκολ. Με την κατοχή της μπάλας, την ταχύτητα και την πίεση στον αντίπαλο θα προσπαθήσει ο Πορτογάλος να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει μία σημαντική νίκη μέση στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τα πλάνα του 38χρονου προπονητή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τους Μανιάτη και Ιμπαγάσα.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ (ή Μασάντο), Αμπντούν και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γκρέκο, Φετφατζίδης, Φέισα, Πάντελιτς, Κοντρέρας και Τζεμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ