2012-12-09 15:24:12
Φωτογραφία για ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΥΠΟΛΟΥΤΟΙ...
«Ετσι όπως είναι το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός φοράει παπούτσια και οι άλλοι είναι ξυπόλητοι», σχολίασε μεταξύ άλλων μέσω του SentraFM και συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τον ενδιαφέρει η νίκη, αλλά να κάνει η ομάδα φάσεις, τον ενοχλεί που δεν παίζει επιθετικά η ομάδα με αντίπαλους που γενικότερα δεν έχουν την ποιότητα του».

Για το ντέρμπι: «Τα παιχνίδια αυτά είναι πάντα ξεχωριστά. Όποιοι και αν παίξουν, είναι ντέρμπι, όπως και να ΄χει η βαθμολογία. Είναι το γόητρο, δεν είναι βαθμολογικά μόνο αυτά. Οι παίκτες θέλουν να τα δώσουν όλα. Εχει πάθος και δύναμη».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είχα δηλώσει πριν από 1,5 μήνα ο Παναθηναϊκός έχει 7-8 καλούς παίκτες και πως μία αλλαγή προπονητή θα ήταν καλή και πως θα έδειχνε ότι κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν τον προπονητή και έτσι έγινε»

Για τον Ρότσα: «Με τον Ρότσα έχει έρθει η Ανοιξη, παίζει καλή μπάλα ο Παναθηναϊκός και το είδαμε την Πέμπτη (6/9), ο Χουάν άλλαξε αρκετά στοιχεία στην ομάδα, ο Ρότσα έκανε εσωτερικές αλλαγές, μπορεί να τους είπε «παίξτε ελεύθερα»
. Ο Παναθηναϊκός με Ρότσα έχει αλλάξει νοοτροπία και αυτό είναι καλό και για το πρωτάθλημα, διότι κανείς δεν θέλει να τελειώνει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα. Ο Ρότσα ξέρει τι σημαίνει ντέρμπι και αποδυτήρια. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει το κίνητρο να θέλει να κερδίσει το ντέρμπι, πιστεύει πως με τον Ρότσα ότι είναι καλός».

Για το κίνητρο: «Ναι μεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος, αλλά το θέλει αυτό το ματς γιατί το ντέρμπι αυτό είναι ο καθρέφτης, το θέλει πολύ».

Για τον Ζαρντίμ: «Ηθελε χρόνο ο Ζαρντίμ, ήρθε σε μία ξένη χώρα και σε μία ομάδα που είχε έξι ή επτά αλλαγές, χρειάστηκε, λοιπόν, χρόνο για να περάσει τη νοοτροπία του και βλέπει σιγά-σιγά ο καθένας ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο και βάζει γκολ, έκανε καλά ματς, όπως στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ».

Για το ντέρμπι:«Το ματς θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος, όποιος κάνει λιγότερα λάθη σ' αυτό το γήπεδο, θα είναι νικητής. Καμία ομάδα δεν μπορεί να δείξει αυτά που έχει τα καλά σε ένα γήπεδο που μπορεί να είναι λασπωμένο», κατέληξε ο παλαίμαχος άσος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ