2012-12-09 19:04:03
Φωτογραφία για Οι νεκροί πρόγονοι «μπλοκάρουν» ουρανοξύστη
Λογάριαζαν χωρίς τους... τάφους των προγόνων! Ανολοκλήρωτος παραμένει ένας ουρανοξύστης στην πόλη Taiyuan στην επαρχία Shanxi της Κίνας καθώς συγγενείς μιας οικογένειας δεν... δέχθηκαν να ξεθάψουν τους νεκρούς προγόνους τους από ένα κομμάτι του οικοπέδου που κατασκευάζεται ο ουρανοξύστης.

Οι συγγενείς αρνήθηκαν την προσφορά των 160.000 δολαρίων για να φύγουν από την "ιερή γη" και έτσι η κατασκευή του ουρανοξύστη είναι ημιτελής.

Ο ιδιοκτήτης του τάφου θέλουν απαντήσεις από τους εργολάβους του έργου για τους λόγους που επέλεξαν την περιοχή για να κατασκευαστεί ο ουρανοξύστης.

Στην Taiyuan κατοικούν περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια κάτοικοι και έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές πόλεις της Κίνας η οποία σύμφωνα με τους τοπικούς άρχοντες έχει μεταμορφωθεί σε μια«περιφερειακή σύγχρονη μητρόπολη με διεθνή επιρροή.

Έως τώρα γνωρίζαμε ότι στην Κίνα απαγορεύεται αυστηρά η απαλλοτρίωση ακινήτων, εφόσον δεν υπάρχει η συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, προφανώς το ίδιο γίνεται και με τους τάφους!

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ