2012-03-25 00:47:06
Φωτογραφία για Γενικός ξεσηκωμός και χωρίς εξέδρα επισήμων!
Με φυλλάδια και αφίσες, παρακινούν τους πολίτες να βρεθούν στην παρέλαση για να στείλουν το μήνυμα τους, ακόμη και χωρίς εξέδρα επισήμων όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο.

"Όχι στη νέα κατοχή. Έξω η τρόικα και οι κοτζαμπάσηδες από τη χώρα. Αντίσταση- ανεξαρτησία - δημοκρατία. Όλοι στην παρέλαση του λαού", αναφέρει το μήνυμα του φυλλαδίου, το οποίο μοιράστηκε σήμερα σε όλη σχεδόν την πόλη του Ηρακλείου!

Την ώρα που η σύσκεψη στην Περιφέρεια σήμερα, οδηγησε στην απόφαση να μη στηθεί εξέδρα επισήμων, αλλά οι επίσημοι να στηθούν εντός ενός συγκεκριμένου και περιορισμένου χώρου, Πρωτοβουλίες και Κινήσεις πολιτών, εξακολουθούν να ξεσηκώνουν τον κόσμο!

Όπως ακριβώς και το μήνυμα που δημοσιεύει σήμερα το CretePlus.

 Στην ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης.Κουκιαδάκης, κατέθεσε την απόφαση της Περιφέρειας για την διεξαγωγή της παρέλασης χωρίς εξέδρα "επισήμων".


Οι εκπρόσωποι της Πολιτείας θα βρεθούν σε ειδικό χώρο, πλήρως προστατευμένο από τυχόν ταραξίες και αγανακτισμένους.

Η διαδρομή της παρέλασης

Σημειώνεται ότι η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι παρελαύνοντες θα μπουν στη λ. Δικαιοσύνης την Καλοκαιρινού και θα ολοκληρώσουν την πορεία τους στην πλατεία του Αγίου Μηνά.

Ερωτηματικό επίσης αποτελεί το τι θα γίνει με την κατάθεση στεφάνου, αφού, την ώρα που έχει καθορισθεί η κατάθεση, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ