2012-03-25 00:36:09
Φωτογραφία για Ψυχάρης: Εύχομαι στον Βενιζέλο να τερματίσει τουλάχιστον...δεύτερος
Σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής στην Α Αθηνών Ανδρέας Ψυχάρης, τονίζοντας ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναίνεσε σε όλες τις καταστροφικές, όπως λέει, αποφάσεις, που ελήφθησαν από την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» εύχεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο στις εκλογές να τερματίσει τουλάχιστον...δεύτερος ενώ τονίζει ότι προτεραιότητα του εάν εκλεγεί Βουλευτής είναι να αγωνιστεί για να αρχίσουν να αισθάνονται πιο ασφαλείς οι Αθηναίοι .

Ο υποψήφιος Βουλευτής επαναλαμβάνει την πρότασή του για την μεταφορά της Βουλής και των άλλων κυβερνητικών κτιρίων μακριά από το κέντρο της Αθήνας, χαρακτηρίζοντας αστεία την απόρριψη της πρότασης από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Όσον αφορά στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική και να εγκαταλείψει την ασφάλεια μιας καριέρας στο διπλωματικό σώμα επισημαίνει ότι « τώρα που το πολιτικό σύστημα βάλλεται έχει την ανάγκη στήριξης και συστράτευσης από νέους ανθρώπους».


Ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά , υπερασπίζεται τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι ως αντιπολίτευση υποδαύλιζε κοινωνικές συγκρούσεις με στόχο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.

Για το ενδεχόμενο επεισοδίων στις παρελάσεις ο Ανδρέας Ψυχάρης, υποστηρίζει ότι «θα είναι λάθος μας ως έθνος να αμαυρώσουμε μία ημέρα εθνικής μνήμης με αψυχολόγητες εκδηλώσεις».

Όσο για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών και τα σενάρια για πιθανή μετάθεσή τους, ο Ανδρέας Ψυχάρης λέει χαρακτηριστικά « Αυτό το ακούω μόνο από το ΠΑΣΟΚ και τους δικαιολογώ. Ξέρετε εσείς κανένα αρνί να θέλει να έρθει το Πάσχα;»

πηγή:iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ