2012-12-09 21:26:05
Φωτογραφία για Καρέ-καρέ η αρπαγή του αυτοκινήτου του Τριανταφυλλόπουλου από κουκουλοφόρους
​Ένα βίντεο από τη στιγμή που οι τέσσερις ληστές της Νέας Ερυθραίας κατέβασαν από το αυτοκίνητο του τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο κατέγραψαν κάμερες ασφάλειας σπιτιού.

Το χρονικό της αρπαγής του αυτοκινήτου

Όπως βλέπετε στο βίντεο, το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κινείτο στην οδό Αντιγόνης στη Νέα Ερυθραία όταν ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένο από τέσσερις κουκουλοφόρους που κρατούσαν όπλα και τον σημάδευαν.

Ένας από τους κακοποιούς ήταν κρυμμένος πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ ένας συνεργός του έκανε σήμα στον δημοσιογράφο να σταματήσει.

Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι που ήταν ντυμένοι στα μαύρα και φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπα τους. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που ήταν στο αυτοκίνητο με έναν φίλο του είχε ακούσει τους πυροβολισμούς και πήγαινε να δει τι είχε συμβεί.

Οι διαρρηκτές που λίγη ώρα πριν είχαν ανταλλάξει πυροβολισμούς με αστυνομικούς μπήκαν στο πολυτελές αυτοκίνητο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.


Οι κουκουλοφόροι σημάδεψαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με τα όπλα του είπαν "μη σε νοιάζει, το αυτοκίνητό σου θα επιστραφεί. Όχι δημοσιότητα, κάμερες και αστυνομία".

Ο δημοσιογράφος αφού οι δράστες έφυγαν με το τζιπ του, έσκυψε, πήρε το τσαντάκι του και στη συνέχεια κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την αστυνομία.

Ένα 24ωρο αργότερα αστυνομικοί της ασφάλειας συνέλαβαν έναν από τους διαρρηκτές που είχαν σκορπίσει τον τρόμο σε ολόκληρη την περιοχή και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα.

Ο 26χρονος προσπαθούσε να διαφύγει με το καλασνικοφ στα χέρια αλλά αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Το καλασνικοφ διαπιστώθηκε ότι είχε χρησιμοποιηθεί στη συμπλοκή της Νέας Ερυθραίας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων, στις οποίες συμμετείχε και η ΕΚΑΜ, συνεχιστήκαν σε μια δασώδη περιοχή έκτασης πάνω από 50 χιλιάδες στρέμματα.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ