2012-12-09 21:45:03
Φωτογραφία για Σύλληψη νεαρού για κλοπή αλουμινίων από εξοχικές κατοικίες στα Περβόλια
Ένας 23χρονος συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο καταζητείται από την Αστυνομία σχετικά με υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών 20 εξοχικών κατοικιών που βρίσκονται σε συγκεκριμένο συγκρότημα στην περιοχή Φάρος στα Περβόλια. Οι νεαροί φέρονται όχι μόνο έκλεβαν από τις κατοικίες, αλλά να αφαιρούσαν και τα αλουμινένια παραθυρόφυλλα, τα οποία και σκόπευαν να πουλήσουν.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στη 01.10 τα ξημερώματα περίπολο της Αστυνομίας που βρισκόταν για πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών στη περιοχή Φάρου στα Περβόλια, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, αντιλήφθηκαν σε χώρο συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών, δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα κρατώντας φανάρια».

Πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί εισήλθαν εντός του συγκροτήματος όπου εντόπισαν αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στο συγκρότημα, ενώ μέσα σ’ αυτό υπήρχε ποσότητα παραθυρόφυλλων από αλουμίνιο. Οι δράστες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, ενώ εντοπίστηκε και δεύτερο αυτοκίνητο τύπου βαν εγκαταλελειμμένο στο συγκεκριμένο σημείο».


Από περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας, συνέχισε, «διαπιστώθηκε ότι 20 περίπου κατοικίες του συγκροτήματος είχαν παραβιαστεί και από αυτές είχαν κλαπεί 45 παραθυρόφυλλα από αλουμίνια, τα οποία εντοπίστηκαν έξω από το συγκρότημα με σκοπό οι δράστες να τα παραλάβουν».

Η Αστυνομία, κατέληξε ο κ. Ανδρέου, «εντόπισε 23χρονο ο οποίος ανακρινόμενος αρχικά ανέφερε ότι του είχαν κλέψει το όχημα, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος, ενώ για την υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ