2012-12-10 07:48:10
Φωτογραφία για Aτρόμητος: «Δεν είδαμε τον Κουτσιανικούλη»
Η κουβέντα για τη φάση του 3ου τέρματος που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ και για το αν είδαν οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου, τον αντίπαλο τους πεσμένο και δεν έβγαλαν τη μπάλα εκτός, με αποτέλεσμα να έρθει το νικητήριο γκολ, συνεχίστηκε και χθες, με τους παίκτες να διευκρινίζουν στον Μπάγεβιτς πως δεν είχαν αντιληφθεί την πτώση του.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου και την ένταση που προκλήθηκε γι’ αυτή τη φάση μετά το τέλος του ματς. Γι’ αυτό και ζήτησε από τους παίκτες του, να δώσουν την δική τους διάσταση. Εκείνοι τόνισαν πως όταν έγινε η πρώτη μπαλιά για την επίθεση από την οποία προήλθε το γκολ, ο Κουτσιανικούλης ήταν όρθιος και πως στη συνέχεια, από τη στιγμή που είχαν βγει μπροστά, δεν μπορούσαν να ξέρουν πως ο αντίπαλος τους, ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο Μπάγεβιτς δέχτηκε την εξήγηση τους και ήταν εκνευρισμένος με τις αντιδράσεις του προπονητή του ΟΦΗ. Εξάλλου, από τον Ατρόμητο εκφράστηκε η εξής απορία: Πως ο Αναστόπουλος υποστήριξε πως ο παίκτης του είχε υποστεί διάστρεμμα, ενώ ο Κουτσιανικούλης κρατούσε το γόνατο του και ποιος τραυματισμός από τους δύο ισχύει τελικά.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MSI B75MA-G43- Νέα LGA1155 motherboard
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MSI B75MA-G43- Νέα LGA1155 motherboard
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ