2012-12-10 07:45:07
Φωτογραφία για Δεν αφήνει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης
Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει ομάδα της Premier League δεν έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.

Άλλωστε, ο γνωστός εφοπλιστής θεωρεί τιμή για τον ίδιο να έχει τον σημαντικό ρόλο να είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Και σκοπεύει να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Επίσημα, ο Ολυμπιακός δεν πήρε θέση, αλλά ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα, ούτε έχει τέτοια πρόθεση για το μέλλον.

Σκυμμένα κεφάλια Απογοήτευση και κατήφεια επικρατούσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών κατηγορούσαν τους εαυτούς τους για το αποτέλεσμα, με τον Χοσέ Χολέμπας να είναι σε τραγική κατάσταση.

Ο διεθνής μπακ χαφ δεν μπορούσε να εξηγήσει την πολύ κακή του εμφάνιση στο χθεσινό ματς.


Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιχείρησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, ζητώντας τους να μην κατεβάζουν το κεφάλι. Ανάλογα έπραξαν και αρκετοί από τους ανθρώπους του «ερυθρόλευκου» τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.

Εν τω μεταξύ, περίπου 15 οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ζήτησαν τη νίκη στο παιχνίδι του β’ γύρο με τον Παναθηναϊκό. Οι φίλοι του Ολυμπιακού κατανοούν ότι η ομάδα τους δεν μπορεί να κερδίσει όλα τα ματς σε μία σεζόν, όμως εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εικόνα που είχαν στο ΟΑΚΑ που δεν ήταν αυτή που περίμεναν σε ορισμένα σημεία του ματς.

Ανησυχία για Σιόβα

Εντός της ημέρας θα εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει ο Δημήτρης Σιόβας από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ο διεθνής στόπερ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός δράσης τις επόμενες εβδομάδες.

Στο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας φοβούνται μήπως η ζημιά που έχει ο 24χρονος παίκτης είναι μεγάλη, επειδή ανάλογο τραυματισμό είχε «κληρονομήσει» σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όχι πάλι τελευταία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όχι πάλι τελευταία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ