2012-12-10 07:45:42
Φωτογραφία για Όχι πάλι τελευταία
Να κάνει την παραμονή της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας-μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στη μάχη της σωτηρίας-προσωρινή θέλει η ΑΕΚ, που απόψε (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η «Ένωση» είναι και πάλι… μόνη στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά με ένα ματς λιγότερο και αυτό θα πάψει να ισχύει με θετικό αποτέλεσμα στη Θράκη.

Εφόσον, δε, αυτό είναι νίκη, η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν θα βάλει από κάτω της Άρη, Βέροια και Κέρκυρα, ενώ θα συγκατοικήσει στη δέκατη θέση με ΟΦΗ, Πανθρακικό και Skoda Ξάνθη, ομάδες που στον δεύτερο γύρο θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ.

Μετρημένα κουκιά

Ο Έβαλντ Λίνεν φαίνεται πως έχει αποφασίσει για το βασικό σχήμα. Ελλείψει του τιμωρημένου Βλάχου και του τραυματία Λαγού, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Αρκούδας και στο αριστερό κατά συνθήκη ο Κοτσαρίδης. Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κοντοέ και Κουτρουμπή μπροστά του, ενώ Φέτσης και Κορδέρο (ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία) θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ
. Η μπροστινή τετράδα θα είναι ίδια με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ. Γκερέιρο επιτελικός μέσος με τους Φουρτάδο αριστερά και Φούντα δεξιά, ενώ φορ θα είναι ο Παυλής. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Αραμπατζής, Γιάγκο, Τσούπρος, Ρίκκα, Κατίδης, Σταματής, Κατσικοκέρης και Κουρέλλας.

Η στασιμότητα και η… πιθανότητα

Οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ και των υποψηφίων επενδυτών με πιστωτές έχουν «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες. Ακόμη δεν έχουν γίνει οι πιο σοβαρές συζητήσεις, αυτές με τους παλιούς παίκτες της ομάδας, για να τους προταθεί «κούρεμα» των οφειλομένων, ενώ αναμένεται η κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου για να αποσαφηνιστεί σε πόσες δόσεις θα κληθεί η ΠΑΕ να αποπληρώσει το μεγάλο της χρέος προς το Δημόσιο. Η πλευρά Βιντιάδη και πρωτίστως οι Άγγλοι επενδυτές που φέρεται να έχει στο πλευρό του περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έχουν μια σαφή εικόνα για το πραγματικό ύψος των χρεών, προτού αποφασίσουν αν θα επενδύσουν στην ομάδα.

Πάντως φήμες θέλουν τον Δημήτρη Βιντιάδη βλέποντας την ανησυχία του κόσμου για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην κατάληξη της υπόθεσης να βγάζει ανακοίνωση για να ενημερώσει επισήμως τους φιλάθλους για την πορεία των πραγμάτων.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MSI B75MA-G43- Νέα LGA1155 motherboard
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MSI B75MA-G43- Νέα LGA1155 motherboard
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ