2012-12-10 09:00:10
Φωτογραφία για Η Νάντια Μπουλέ απειλεί με μηνύσεις
H Nάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στο "Μες στην καλή χαρά" το πρωί της Κυριακής και παραδέχτηκε πως είναι εργασιομανής και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ετοιμάζουν το "Fame", το μιούζικαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στις κριτικές, όταν θα βγει στο σανίδι, η ξανθιά παρουσιάστρια είπε πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τις αρνητικές κριτικές περισσότερο από όσο πρέπει και πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν την αφορά καθόλου πως θα την σχολιάσουν.

Όταν ρωτήθηκε για την ιδιότητά της ως τραγουδίστρια είπε πως δεν έχει ακούσει ποτέ κάνει αρνητικό και δεν θα την πειράξει αν πουν ότι δεν τους αρέσει ως ηθοποιός, αλλά τους αρέσει ως τραγουδίστρια. Όταν ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ να κινηθεί νομικά εναντίον κάποιας κριτικής ή κάποιου δημοσιεύματος που διάβασε, αποκάλυψε πως έχει ζητήσει από τον δικηγόρο της να ελέγξει ένα κείμενο που γράφτηκε από blog για εκείνη, και ενώ ήταν μηνύσιμο, δεν το προχώρησε για να μην δώσει έκταση, αλλά ξεκαθάρισε πως αν επαναληφθεί θα κινηθεί νομικά.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ