2012-12-10 09:37:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Ούτε ο δήμαρχος στο δημαρχείο
Σε γενικευμένες καταλήψεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια, και όχι μόνο στο γραφείο προσωπικού, προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον Δήμο Πατρέων για τη διαθεσιμότητα. «Δεν θα επιτρέψουμε ούτε στον δήμαρχο να μπει μέσα…» διαμηνύουν οι εκπρόσωποί τους.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα στους πολίτες να συναλλαγούν με δημοτικές υπηρεσίες, να πάρουν έγγραφα που έχουν αιτηθεί κ.ο.κ.

Για το πλάνο των κινητοποιήσεων επρόκειτο να συνεδριάσουν οι σύλλογοι και τα σωματεία των εργαζομένων χθες βράδυ. Τις γενικευμένες καταλήψεις σε δημοτικά κτίρια έχει αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων και σωματείων των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων θα συνεδριάσουν σήμερα εκ νέου, για να εισηγηθούν στην ομοσπονδία τις επόμενες κινήσεις τους. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, αφού προηγουμένως ενημερωθεί για τη νομική αντιμετώπιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα. Φέρεται, πάντως, διατεθειμένη να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις και υποστηρίζει ότι στην εγκύκλιο για το θεσμικό πλαίσιο της κινητικότητας δεν προσδιορίζεται με ακρίβεια ότι η μετακίνηση - μετάταξη θα είναι μόνιμη και όχι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ