2012-12-10 10:30:06
Φωτογραφία για Από ball boy, golden boy!
Έχει περάσει μια ζωή στην Παιανία. Μια ζωή αρκετή για να μαζεύει τις μπάλες στον Γιώργο Καραγκούνη και αργότερα να τις μοιράζεται μαζί του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Χάρη Μαυρία.

Σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο 4 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Ζακύνθου, ξεκίνησαν τα όνειρα. Εκεί όπου η ζωή ξεχειλίζει τα καλοκαίρια και όλα μοιάζουν να κινούνται σε έναν διαφορετικό ρυθμό τέτοιους μήνες του χρόνου. Χθες, το Τσιλιβί έζησε ξανά για λίγο καλοκαίρι. Τα μπαράκια δίπλα στη θάλασσα έμοιαζαν να έχουν γεμίσει κόσμο που διασκεδάζει, η νύχτα έμοιαζε ζεστή και υπήρχε μια γλυκιά προσμονή για το ξημέρωμα. Ακριβώς, όπως στις 20 Οκτωβρίου του 2010.

Τότε, ήταν η συμμετοχή του Χάρη Μαυρία στο Champions League. Τώρα, μια ακόμα πρώτη φορά. Το πρώτο του γκολ στο ντέρμπι που θα έσπασε τη χειμερινή μοναξιά και απομόνωση του καταθλιπτικού τοπίου με τη βροχή να… γεμίζει τη θάλασσα. Και στο μπαράκι του πατέρα του, τα ποτά θα ήταν κερασμένα! Ο Γιώργος Μαυρίας είχε ένα απωθημένο
. Από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι ο γιος του έχει ταλέντο, ήθελε να τον δει να παίζει στον Παναθηναϊκό. Ποδοσφαιριστής και ο ίδιος, αλλά σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είχε φτάσει να αγωνιστεί μέχρι τη Δ’ Εθνική. Άλλες εποχές τότε, πιο δύσκολες και με την οικογενειακή επιχείρηση να μην αφήνει σκέψεις για καριέρα έξω από τα… σύνορα.

Η οικογένεια διατηρεί ένα μπαρ στο Τσιλιβί, το οποίο λειτουργεί τέσσερις μήνες το χρόνο και είναι το μοναδικό διάστημα, στο οποίο αφήνει ο Γιώργος τον Χάρη και την υπόλοιπη οικογένεια και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Ευτυχώς, ο Χάρης δεν… ασχολήθηκε και ιδιαίτερα με τη νυχτερινή ζωή στο παραθαλάσσιο θέρετρο και προτίμησε τη μπάλα. Εκεί επιστρέφει μόνο τα καλοκαίρια, άλλοτε μόνος του και άλλοτε με τον Στέφανο Καπίνο για να διασκεδάσουν και να ξεκουραστούν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ