2012-12-10 14:38:32
Φωτογραφία για Ο Τσάκας επέστρεψε...
Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν επικοινωνιακά να εκμεταλλευτούν την χθεσινή καλή εμφάνιση επί του Ολυμπιακού και να ξεχάσουν το ότι στην ομάδα τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά. Από σήμερα πάντως επανήλθε στο προσκήνιο ο Τσάκας. Έκανε δηλώσεις και μάλιστα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ υποστηρίζοντας ότι ο πρίγκηπας Φεϊζάλ θα είναι σήμερα στην Αθήνα, την Τετάρτη θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και θα ανακοινώσει πώς προσφέρει 28 εκατομμύρια ευρώ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για την αγορά του 67% των μετοχών της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, ο Φεϊζάλ θα στείλει επιστολή σε όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα υποβάλει επίσημη πρόταση ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ για το 67% των μετοχών της ΠΑΕ! Ο Φεϊζάλ, σύμφωνα με την πλευρά του Τσάκα, έχει κατατεθειμένα τα συγκεκριμένα χρήματα στην πανίσχυρη αγγλική τράπεζα «Barclays» και μάλιστα προτίθεται να διαβάσει και το νούμερο της επιταγής που αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη κατάθεση! Ο Φεϊζάλ προτίθεται, πάντα σύμφωνα με τον Τσάκα, να δώσει προθεσμία μιας εβδομάδας στους μετόχους για να δώσουν την οριστική απάντηση…«Οντως σήμερα υπάρχει η άφιξη του Πρίγκιπα
. Κάποια στιγμή εντός της ημέρας θα είναι στην Ελλάδα. Θα κατατεθεί αύριο πρόταση προς όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ με αντάλλαγμα και την άλλη μέρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου του Πρίγκιπα με τις προσκλήσεις να στέλνονται σήμερα. Ο Πρίγκιπας και θα αναλύσει την πρόταση και το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Τσάκος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. «Για την πρόταση δεν μπορώ να πω τίποτα απολύτως. Πρέπει να την δουν πρώτα οι μέτοχοι. Είναι ξεκάθαρη πρόταση: “Να η πληρωμή για τον Παναθηναϊκό, δώστε τον!” Στην ομάδα θα μπουν τα λεφτά. Απευθυνόμαστε στην ηγεσία του σωματείου που έχει το δικαίωμα να απαντήσει καθώς εκπροσωπεί τον κόσμο. Ετσι μπορούν να τρέξουν τις διαδικασίες», συνέχισε. «Τα λεφτά είναι σε τράπεζα του εξωτερικού, σε ευρωπαϊκή χώρα και σε μεγάλη τράπεζα. Είναι ένα αρκετό ικανοποιητικό ποσό με βάση τα ασημερινά δεδομένα που θα ικανοποιήσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ελπίζω και τη διοίκηση. Θα τα αναφέρει ο Πρίγκιπας στη συνέντευξη του την Τετάρτη», είπε. Ερωτηθείς για το αν ο Φεϊζάλ φάνηκε ασυνεπής, είπε: «Δεν είναι ασυνεπής ο Πρίγκιπας καθώς από τον Απρίλη μέχρι και σήμερα έχει μα απίστευτη συνέπεια. Πήγε στην ΕΕΑ και σε χρόνο ρεκόρ πήρε την άδεια. Δείξαμε την αξιοπιστία μας και τότε. Μας είπαν πως δεν φέρατε τα λεφτά σας στην Ελλάδα, αλλά τότε και η Μαρίκα του περιπτέρου τα έδιωχνε την Ελβετία. Είναι αυτό που λένε: “η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα”. Ερχόμαστε για τελευταία φορά και λέμε: “Θέλετε ή δεν θέλετε. Αν όχι άντε γεια”! Με διαφορετικό τραπεζικό τρόπο αυτή τη φορά και διαφορετικές καταστάσεις από την τελευταία φορά. Οταν στις 29 Μάη η ΕΕΑ εγκρίνει τον φάκελο του Πρίγκιπα τους λέμε δώστε μας τον Παναθηναϊκό. Περνούσε με αυτό το φάκελο σφαίρα την αδειοδότηση. Ο Αλαφούζος δεν έσωσε τον Παναθηναϊκό. Είναι μύθος πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε εναλλακτική και υπήρχε μπίζνες πλαν από τον Ιούνιο και αν γινόταν τότε ο Παναθηναϊκός θα ήταν τώρα +19 μπροστά».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ